| SashaOverSaamar a întrebat:

Am o mica problema cu hi5-ul de obicei imi aparea aceea sesiune in "Contact " numita " Educatie " iar acum as vrea sa imi pun si eu cate ceva despre unde invat pentru ca tocmai am intrat la liceu si mi-ar fi mult mai usor sa imi gasesc noii colegi si ei pe mine daca ar aparea liceul unde urmeaza sa invat. Indeea e ca "Educatie " nu apare deloc pe oricunde m-am uitat peste tot la "Simplu", "Fotografi", "Contact" si "Interese" nici urma de educatiesad Daca ma poate ajuta cineva sa gasesc! Sau poate sa imi zica ca nu mai exista aceasta categorie macar sa nu mai caut! Multumesc mult!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am uitat pe hi5 si la contacte nu mai este sectiunea asta 'educatie'

| SashaOverSaamar explică:

Oke multumesc

| Iva a răspuns:

O solutie ca sa-ti cunosti colegii e forumul de pe www.admitereliceu.ro, site-ul acela unde sunt informatii despre licee si admitere si lista candidatilor admisi. Se vor face saptamana aceasta si cate un profil personal pe care sa si-l poata completa fiecare pe site si niste "clase virtuale" cu elevii grupati pe licee si specializari, asa o sa va gasiti mai usor. Pana una alta exista deja forumul si sunt destui elevi pe acolo, poate si din colegii tai. Adresa e www.admitereliceu.ro/forum