Sa nu-ti faci iluzii:nu-l vei uita niciodata; dar asta nu inseamna ca viata nu merge mai departe. Ducem cu noi amintiri, inchise in sufletul nostru, dar ramanem deschisi fata de tot ce ne ofera existenta.Nu adasta prea mult pe ceea ce-a fost, bucura-te de clipa prezenta; altminteri viata trece pe langa tine...
Drago, si eu am o relatie de un an jumate si de 2 ani is despartita de fostul si nici acum nu l-am uitat, si inca vorbesc cu el cateodata si imi vine uneori sa ma iau de cap... nu stiu ce sa zic, daca l-am iubit cu adevarat nu il putem uita, chiar si 2 ani care ni se pare ca ii mult, pentru inima noastra e putin, in ea inca se mai afla un strop de iubire pentru el si nici daca vrem orice am face nu putem sa il scoatem de acolo, pentru ca poate in trecut a fost totul pentru noi traiam doar pentru el, respiram doar pentru el, si viata noastra nu avea sens fara el in ea (cel putin asa a fost in cazul meu), iar daca atata timp nu ne-a lasat sa ni-l scoatem din inima, ma indoiesc caci nu ne va lasa curand. Numai daca dam peste cineva care va insemna exact ca a insemnat el odata pentru noi, adica Viata, si poate atunci incetam sa e mai gandim la el, si locusorul ala al lui din inima noastra incepe sa se goleasca, insa nici atunci nu o sa il uitam de tot, insa avem langa noi o alta dragoste minuanata si ne gandim ca viata merge inainte cu rele si cu bune si cu ideea asta so tinem tot asa, si oricum poate peste ani si ani cand ne intalnim cu el pe strada, si atunci pentru o clipa vom tresari putin(insa numai pentru o clipa), asta doar pentru ca l-am iubit foarte mult si a ocupat un loc important in sufletul nostru.
Daca ar exista medicament pentru asa ceva as da toti banii din lumea asta numai sa imi cumpar o tableta
. insa nu exista tablete pentru asta, si asa ca trebuie sa suportam noi si sa ne spunem ca viata merge in inainte si ca timpul le vindeca pe toate.
Ce am scris aici am scris cu sufletul, e ceea ce simt eu in momentele astea, si oricand de cate ori imi spun mie insumi -viata merge inainte- mintea asculta insa inima nu vrea sa asculte, si asta e nu ii poti ordona inimii!
te pup, numai bine :*
Multumesc pentru sfaturi si raspunsuri... dar tin sa precizez ca el a facut multe lucruri care m au ranit si totusi nu il pot uita. el incearca sa stea cu alte fete, dar orice face nu poate tine relatia, si vine la mine mereu, vorbim discutam, eu sunt acolo cand are nevoie de mine si de multe ori s au intamplat lucruri neobisnuite care ma duc cu gandul ca ceva ne tine legati, nu stiu ce sa mai cred, as renunta la tot sa fim iar impreuna, dar mi-e frica sa nu fiu dezamagita...