| RainWind a întrebat:

Am observat foarte mult tendința părinților de a se plânge de copiii lor care stau tot mai mult pe gadgeturi și în casă și că vezi domn'le copiii lor nu mai comunică, socializează și bla-bla, dar apoi tot ei devin agresivi cu copiii lor sau chiar manipulativi în ceea ce privește anturajul copilului lor. Nu suportă să audă că ar umbla cu unii mai prejos ca ei sau unii, da, ce-i drept din prea multă grijă și protecție, ajung să devină prea hiperprotectivi cu copilul lor, iar orice anturaj ar avea copilul li se pare prea exagerat și greșit.

Întrebarea este : Ce vor de fapt acești părinți de la copiii lor? Căci se pare că dacă copilul stă închis în casă și preferă până la urmă stilul mai solitar și se uită doar la desene și pe pereți, din punctul lor de vedere nu e bine, dar și dacă copiii în sfârșit simt o conexiune cu cineva și leagă o amiciție cu cineva, tot nu-i bine pentru ei.
Atunci ce naiba vor acești părinți de la copiii lor? Iar problema poate fi și pentru alții, nu doar în cazul părinte -copil. Am sesizat aceste 2 prejudecăți monstru și la oameni random judecând alți oameni, ca fiind rău dacă-ți place singurătatea și chiar izolarea, în ochii lor pari chiar un monstru doar pentru că nu pupi oameni în f***, dar am observat și stereotipul de a nu avea încredere în oameni și chiar de a avea o părere proastă despre oameni în general doar pe seama că, anturajul și oamenii par dubioși. Ba unii chiar te mai și judecă aspru dacă de exemplu ești totuși la polul opus de asocialul alone și ai dori să fii friendly și mereu cu zâmbetul pe buze, ar susține despre tine că ești doar un disperat după oameni și atenție. straight face

1 răspuns:
| 1onurReal1 a răspuns:

Eu cred că le vor binele lor! acelor copii! fiindcă telefonul, PlayStation, tabletele, sânt pline de prostii! Mari de tot! Crede-mă pe cuvânt! Toate îs mizeri! Care nu-i ajută cu Adevârat la nimic pe copii să-și dezvolte educația lor sănătate lor! Din potrivă acei copiii stau cu orele pe acele dispozitive! Gadgeturi până îi tâmpesc dea binealea! Le distre mineata, cu prostia mari de tot! De distruge vederea, foarte! Mulți copii au rămas afectați cu vederea! Din cauza la prostiile alea de telefoane, PlayStation tabletele, gesturi!, tot felul de dispozitive din astea pe care Niciodată! Nu se vor compara cu realitatea și Adevărul de afară!

Asta vor părinți lor cu Adevârat să-și vadă copii afară să facă activități cu alți copii de vârsta lor, să se joace! Să lase jocurile care le nenorocesc! Creativitate de mici! Iar după vor ajunge cu probleme grave de sănătate! Nu le vor răul! îi vor sănătoși în lumea reală Adevârată, nu să-și distrugă copilăria pe tot felul de telefoane sofisticate! Ce la face praf sănătatea multor copii! Nevinovați!

Copii nu-și dau seama nu au cum să-și dea seama că le afectează într-adevăr grav de tot! Sănătatea lor mentală! și comportamentul, vor avea probleme serioase! Atenția cu hiperactiviatea lor, ei sânt mult prea mici să fie conștienți ce lise întâmplă cu Adevârat! și real! Le va reduce trastic de rau capacitatea lor de a mai fi concentrați focusați când vor trebui! Să învețe! Carte! să nu ajungă analfabeți! funcționali! îi face impulsiv! Agresivi din cauza la tot felul de jucuri tâmpite de tot! Care le afectează grav de tot sănătate lor mintală! O să-le cauzeze cu Adevârat Anxietate, depresie tot felul de stări, vor avea probleme serioase! Din cauza că-și petrec zi de zi cu orele întregi pe telefoanele alea pe tot felul de aplicații Instagramul, Facebook, ticktokul este plini de nenorociți care înjură promovează tot felul de mizeri! Ce copii le acumulează, le preiau ca pe ceva "frumos "amuzat" "hazliu" "mișto" "cool" toți destrăbălați sânt pe aplicație aia și îi învață pe copii la toate mizerie din viața lor ce o au! Îi face pe copii legume! Să ajungă prost rău de tot! crescuți! Părinți lor le vor binele cu Adevârat și real acelor copii! Dar ei nu vor să înțeleagă nu vor să-și asculte părinți care le vor cu Adevârat binele lor și iubesc cu Adevârat pe copii lor!

Foarte mulți copii din cauza lipsei de educație din acea familie! Sânt foarte! Nesimțiți, foarte obraznici! se răzvrătească și chiar îi jignește foarte! Rău! Pe părinți lor dacă lor acelor copii nu le convine ceva sau nu se face de fiecare dată mofturile, plăcerile lor obligatoriu! Când vor ei și când își doresc ei la ordinele lor părinți! Lor au ajuns sclavi lor supuși lor, își rănesc părinți voiți intenționați uni copii sânt posedați rău de tot! Există cazuri reale în care le-au loat viața acelor părinți nevinovați ce i-au crescut de mici, iau iubit cu Adevârat și real acei părinți Adevârați iar ei, din cauza că nu le-au mai dat banii de aparate, cazinouri, mersul la femei pe banii părinților lor, la biliard restaurante cluburi, iar când părinți le-au zis stop! Munciți cinstiți dacă vreți viață de vedete viață de lux Munciți cinstiți pe bani voștri destrăbălațivă! Drogațivă, iar ei ce au făcut?"Taci din gură!", "Ce știi tu?" "Ești nebun(ă)!" "Lasă-mă-n pace!" "Nu-mi mai spune ce să fac!" "Ești proastă!" "M-am săturat de tine!" "Nu te mai suport!" Șiau măcelărit părinți! și acel părinte are o inimă Adevârată, iar tu ca copilul lui îți tratezi mama tatăl în halul ăsta, niciun copil nu va ajunge cu Adevârat om! Vor ajunge grav de tot! Da oamenii! Niciodată nu se vor face!