| AnonimRD a întrebat:

Am ramas corigent la mate si ai mei nu stiu dar si-au cam dat seama.Le-am zis ca nu sunt dar o sa fie rau cand afla...ce sa fac? ..nu pot sa le spun.ei nu ma inteleg.

7 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Daca stii ca vor afla la un moment dat, trebuie sa le spui, mai conteaza doar cum, iar daca nu, asta e, tragi tare pe semestrul al doilea si nu afla.

| Lioana a răspuns:

Singurul lucru bun pe care-l poti face acum e sa le spui parintilor. Oricum ai zis ca banuiesc ceva. Cu minciuna te indepartezi de parinti si vei obtine doar supararea lor. Daca sunt parinti care se intereseaza de copilul lor tot vor afla de corigenta. Vor vorbi cu diriginta. Mai bine sa afle de la tine. Supararea va fi mai mica.
Poate ca parintii nu te inteleg dar tu ii intelegi pe ei? Intelegi importanta invatatului? Stii ce e bine pentru tine?

| AliGab a răspuns:

Nici nu au cum sa inteleaga cand copilul lor nu isi da silinta la scoala macar cat sa treaca clasa. Fa un efort spune-le tu intr-un mod pios. mai bine sa afle de la tine decat la sedinta cu parintii. Daca afla prin varianta a 2-a, furia si pedeapsa vor fi mai mari. Mai fa un efort si pe plan scolar de a invata/lucra matematica cu un coleg care stie catusi de putin aceasta materie. Ia cartea in mana si roaga colegii sa te ajute unde nu pricepi sa faci un exercitiu ca macar pe semestrul 2 sa iei 6 si sa treci clasa. Singurul motiv pentru care se poate ramane la matematica corijent este lenea. Asa ca lasa lenea si apuca-te de carte ca asta ti-e meseria cat esti copil

| francut a răspuns:

Ce sa mai inteleaga cand tu ii minti pe rupte?
Spune-le adevarul!

| francut a răspuns:

Cum sa te inteleaga cand tu ii minti pe rupte?
Spune-le adevarul!

| Robert_George_2001 a răspuns:

Dacă nu le zici tu o să le spună Profa și o să fie mai rău

| vasi2003 a răspuns:

Adevărul tot va ieși la lumină, trebuie sa le zici, nu te vor omorî, cel mai grav doar te vor pedepsi!