Prin ce am incalcat regulamentul? Cineva intreba daca e ok programul godes ca sa stie daca isi risca banii sau nu.Eu i-am raspuns si ca sa nu creada ca am eu ceva personal cu acei oameni si ca incerc doar sa-i fac antireclama, am pus si dovezi care sustin eau ceea ce afirma si anume ca este o escricherie.Chiar daca raspunsurile mele dunt insotite de dovezi incalca grosolan regulamentul TPU? Pe bune, hai sa incurajam teparii sa posteze pe TPU, ce zici asa e bine? Cuce am batjocorit eu userii TPU? Ca i-am avertizat sa nu mai trimita bani in plicuri, sa nu se mai lase inselati de diverse oferte, ca din respect pentru userii TPU nu mi-am promovat ofertele? Eu cred ca tu esti un din admini si o sa rezerv dreptul sa pun toate aceste postari si raspunsurile oficiale ale administratorilor pe siteurile mele alaturi de dovezile tuturor escrocilor care se promoveaza nestingherit pe acest site. Faceti ce vreti pe acest site, o sa fac si eu ce vreau pe acest site, pana la urma stie cineva cine este tpu.ro, al cui este, ce firma il administreaza, de unde sunt...etc, scopul TPU care este in final? L aceeasi intrebarea in care se dovedea ca d-l musat inseala lumea, mai jos acesta si-a pus reclama
)de tot rasul, romania, amatori, hoti, daca v-a trecut prin minte ca nu poate cineva trai fara tpu.ro va inselati armanic.Si in final, voi nu va bateti joc de mine si de drepturile mele cand sunt acuzat fara niciun fel de dovezi si acel mesaj exista si acum? Deja mi-e sila
Nu vad nici o acuzatie a cuiva pentru tine pe acest site, asa ca nu inteleg de ce ii acuzi pe adminii TPU.
In plus, trebuie si tu sa accepti ca in regulamentul TPU este precizat ce tipuri de intrebari nu fac obiectul siteului si acuzatiile tale, oricat de documentate si demonstrate ar fi, incalca grosolan politica si regulamentul siteului. Mi se pare o lipsa completa de rusine sa calci in picioare acest regulament, batjocorinudu-i pe toti uesrii TPU care il respecta.
Cred ca tu nici nu ai interes sa vezi acuzatii la adresa mea si stiu si de! Faceti-va voi regulile voastre si postati numai ce va convine, fooooarte corect.Eu nul o sa ies din aceasta comunitate onorabila, nu vreau sa mai fac parte din aceasta comunitate si nu am insultat useri, nu aveam de ce pentru ca multi ma cunosc si m-au sustinut, m-au sunat si au si postat mesaje aici dar nu au fost aprobate de Dumnezeul TPU.
Neagracaceara întreabă: