Eu mi-am facut in ureche.Normal ca a durut putin, doar e o gaura, si cand te intepi cu un ac in deget te doare. Daca ai grija sa dezinfectezi cateva saptamani gaura si tii cercelul medicinal, durerea va trece mai repede. Daca nu ai grija sa dezinfectezi cum trebuie, te va durea mai mult timp.Crede-ma,stiu cum e.![]()
Bafta.Hugz dela angie^^
Nu doare![]()
trebuie doar sa gasesti un salon in orasul tau, ca acolo ti se poate face si anestezie![]()
Si nu simti nimic
NU este adevarat! Eu imi mi-am facut singura 3 in buza in limba, in buric si in ureche inca 3, prietenii mei tot la mie vin sa isi faca! Daca folosesti lidocain spray nu doare de loc!
NU DOARE. Simti putin. Eu fac pierce-uri si mi-a dat o prietena in buza fara anestezie si dabia am simtit. Toti cred ca doare pana isi fac. Nu trebuie sa crezi cand spun altii ca doare, incearca si o sa merite
. Folosesc xilina de obicei. Poti apela la un prieten sa iti faca pierce-ul, dar daca vrei sa dao bani la salon treaba ta, pana la urma tot aceeasi treaba e
Nu doare mai
...intr`adevar nu sunt pentru cei slabi de inima
dar nu doare crede-ma
...eu am in buza si in limba. si in ureche 5
pur si simplu tr sa ai curaj
ak ce o fi o fi
baftA
In ureche, pot sa spun ca e floare la ureche sa iti faci pierce in ureche si singur![]()
doare mai putin ca o injectie![]()
deffect întreabă: