- Poti sa organizezi niste concursuri amuzante cu premii gen: un cocteil gratuit, o sticla de sampanie, comandarea unei piese de la Dj.
- Poti sa platesti (in mare secret) 2-3 smecheri
ai satului, ca sa vine 1-2 luni la rand numai in clubul tau si atunci "turma" va incepe sa creada si ea, ca e mai cool, mai fain clubul tau.
- Poti sa-l/s-o imbraci pe barman/ita (obligatoriu sa arate bine) in niste tinute cat mai cool, si din cat mai putin textil.
- Poti sa organizezi o seara White sau Red, in care toate fetele, care vin imbracate in alb, respectiv rosu, sa aiba intrarea gratuita (in caz daca n-ar fi) si o bautura gratis (nu foarte scumpa).
Cam atat mi-a venit acum in minte. Sper, sa reusesti pana la urma sa atragi cat mai multi clienti in localul tau. Succes!
Si in sala aia mare ce ai? asa cum ai observat chiar daca esti la sat pe oameni ii atrage luxul si nu conteaza cat da, e bine pentru ei ca face impresie fata de partenera, ai prins ideea? nu cunosc locatia barului, dar incepand de la parcare, canapele de piele, ar fi multe de schimbat din ce mi dau eu seama si ai nevoie de investitii, acum daca pui o manea si aia care nu se aude clar sa nu crezi ca iti vine tinerii, dupa cum ai observat acum se asculta alt fel de muzica, bafta si vezi ce faci
Păi depinde cum sunt decorurile la tine, poate ar trebui să investeşti puţin în felul în care arată... apoi să pregăteşti un eveniment special pe care să-l anunţi, să fie ceva deosebit. Acum ai sărbătorile de iarnă la dispoziţie, profită! Încearcă să legi o colaborare cu vreun distribuitor din ăsta de băuturi (gen Vodka Absolut, RedBull etc) care să pună la dispoziţie băuturi promoţionale la tine în disco, bannere etc sau cu un sex shop, să facă la tine în local o mică prezentare de lenjerie, concursuri cu premii erotice, chestii care atrag, înţelegi tu. Dacă nu reuşeşti să faci o colaborare din asta, atunci riscă-te tu şi oferă premii, în scurt timp vei avea localul plin. Serile tematice, cu dress-code atrag clienţii. Sparge cumva monotonia. Succes!