Trebuie sa te gandesti la fericirea ta, nu la a celor care nu vor sa o simta, intotdeauna vom gresi si ne vom da seama decat cand este prea tarziu si atunci daca nu regreti nimic, eu zic sa te bucuri ca in joc este sufletul tau care vrea sa primeasca iubire, incredere.Nu mai trebuie sa te gandesti daca ai facut bine sau rau, regaseste-te.Trebuie sa ai un dram de optimism, asa ca mai este o vorba"Viata merge inainte"Bafta!
Am o intrebare: copilul tau si sotul tau stiu de treaba asta? Sunteti distantati unii de altii sau cum sunteti? Presupun ca sunt banuieli ca mai ai pe cineva, iar daca e asa, copilul tau are de suferit in primul rand. Daca tu si sotul tau va prefaceti ca sunteti fericiti si stati mai mult de "tablou" impreuna, sau de dragul copilului, mai bine va despartiti, tu poti fi in continuare a 5-a roata la caruta pentru barbatul ala(iubitul tau), iar copilul tau va stii macar ca nu are parinti care se prefac.
Daca nu s-a descoperit inca lucrul asta(ca mai ai pe cineva), ai grija ca se poate afla destul de simplu. Iar daca afla copilul tau, crede`ma ca atunci o sa isi piarda toata increderea in tine(asta daca te credea fidela).
Si totusi, cum poti sa duci o viata asa? Daca iubirea dintre tine si barbatul acela e asa de puternica, de ce nu renunti tu la casnicia ta, el la a sa si va casatoriti. Nu e usor, dar macar atunci o sa stii care iti e valoarea, unde iti e locul si o sa iti gasesti fericirea, desi o sa calci pe fericirea altora. Sau varianta 2 sa te desparti de omul ala si sa iti reiei viata ta alaturi de sotul tau si de copil, sa recladiti relatiile dintre voi si asa mai departe.