| Love4Nutella a întrebat:

Am un prieten(iubit) si ne comportam cel mai mult ca si cum am fi cei mai buni prieteni, de obicei facem concursuri nebunesti gen Cinnamon Challenge sau concursuri de baut cola (cine termina cola mai repede), imi ziceti si mie alte jocuri de genu asta?

Răspuns Câştigător
| YoannaYoanne22 a răspuns:

Paii:
1.Chubby bunny challenge-> sa spunem ca tu esti prima, bagi o bezea in gura si spui "chubby bunny", apoi prietenul tau face acelasi lucru, apoi mai bagi tu o bezea si spui "chubby bunny" si tot asa.
2.ice&salt challenge-> Ai nevoie de:cuburi de gheata, sare si un cronometru.Va puneti sare in palma si cate un cub de gheata si il strangeti in palma pana cand devine prea dureros. Puteti incerca si pe alte zone ale corpului (nu zone intime, nu va ganditi la prostioare laughing ).
3.Garlic challenge->concurs cine mananca mai multi catei de usturoi(fara sa bei apa sau altceva).Si daca tot sunteti iubiti: SARUT LA SFARSIT laughing

| NameHarris a răspuns (pentru YoannaYoanne22):

Dupa ca terminati 3 incercati 4 Suflati unu catre altu si vedeti care lesina primullaughing)

| YoannaYoanne22 a răspuns (pentru NameHarris):

Daaa laughing))

| Love4Nutella explică (pentru YoannaYoanne22):

Am facut ice'n salt challenge si eu am rezistat cel mai mult cu cubul in mana... laughing

3 răspunsuri: