| Minodora15 a întrebat:

Am un prieten pe care il cunosc de 2 ani si il plac foarte tare... A aflat ca il plac si de atunci s'a schimbat. Nu prea mai vorbeste cu mine, ma ignora si nu mai vine afara cu mine. Era altfel cand nu stia. Imi puteti da niste sfaturi pentru ca nu stiu ce sa fac ca sa fie tot ca inainte...

Răspuns Câştigător
| TheRealDaniel a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun dar cred ca el nu vede relatia voastra ca pe mai mult decat una de amicitie, poti vorbi cu el, spune-i ca nu vrei sa-l pierzi ca amic. Cel mai bun sfat pe care-l poti primi, rezolvarea tuturor problemelor se face pe cale orala. Sper ca ti-am fost de ajutor.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e mereu, intotdeauna cand vrei sa ii spui cuiva ca il placi asigurate ca si el simte acelasi lucru, altfel o sa stie ca te are la picioare, te poate avea cand vrea si nu o sa se mai oboseasca sa mai vorbeasca cu tine.
Cand o sa vorbiti urmatoarea data, intreaba-l de ce nu mai vorbeste cu tine, de ce te ignora.Incearca nici tu sa nu ii dai prea multa atentie pentru ca de aia face pe importantul.Lasa-l si pe el sa te salute, sa te intrebe ce mai faci.