| Life01 a întrebat:

Am vazut mai multe cazuri cand o femeia a trecut pe langa un barbat, iar barbatul a scuipat jos.Ce semnificatii are gestul?

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Acest gest semnifica dispretul.

| mona a răspuns:

Semnifica lipsa educatiei

| MMihai a răspuns:

Poate el scuipa că scuipa, și aia trecea în legea ei și nu au nici o legătură una cu alta.

| VadTot a răspuns:

Din ce oras esti?
Gestul semnifica. lipsa de educatie! multa prostie.iar acela nu se poate numi barbat.ci un specimen care nu merita sa traisca printre oameni, dar mai ales printre femei!

| Life01 explică (pentru VadTot):

Ploiesti. De ce?

| VadTot a răspuns (pentru Life01):

Probabil in partea de Vest?sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ce să semnifice?
Semnifică lipsa celor 7 ani de acasă,denotă lipsă de respect,aceşti oameni nu au beneficiat de o educaţie bună, personal mi-e scârbă de cei care scuipă pe jos, indiferent ce-ar fi că este bărbat, că este femeie, nu pot să sufăr astfel de specimene.
Nu ştiu când se va mai civiliza lumea asta odată!
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca e magar, nesimtit, fara cei 7 ani de acasa...un taran de la coada vacii!

| Disharmony a răspuns:

Îmi vine să mă dau cu capul de pereţi când văd ce comentarii ai primit. Asta e logica majorităţii, dacă scuipi pe jos înseamnă neapărat că n-ai niciun pic de educaţie, că eşti un ţăran fără cei 7 ani de acasă, darămite că scuipi în faţa unei femei. De parcă toate femeile sunt cine ştie ce specimene evoluate, demne de admiraţie şi respect. De parcă femeia trebuie ridicată în slăvi doar din cauza faptului că s-a născut femeie, ceea ce oricum nu e meritul ei, că doar nu ea a ales să se nască aşa.

Mai ales când te plimbi pe stradă, iar 70% din femeile pe care le vezi sunt nişte mironosiţe materialiste care n-au auzit niciodată de Tolstoi - dar în schimb nu ratează niciun număr al revistei Cool Girl, singura mare realizare a lor fiind, probabil, învăţarea alfabetului - sigur îţi vine să le respecţi şi mai mult decât o faci deja, să zici:,, Da mă, astea-s femei demne de respect!''

Referitor la întrebare, cel mai probabil e aşa cum a zis MMihai. Nu e decât o coincidenţă.

| TrendyHedgehog a răspuns (pentru Disharmony):

Nu stiu ce femei ai intalnit tu in viata ta, dar te asigur ca nu suntem toate materialiste si mironosite.In schimb ce am observat eu la aproape toti baietii e ca sunt foarte smecheri, mai ales cand sunt si cu alti prieteni, mi se intampla sa plec de la liceu cu colegii si sa vad 2-3 baieti care faceau misto ori de noi, ori se luau de oamenii de pe strada.Si chiar de ar fi o coincidenta ca a scuipat pe jos, nu ti se pare un gest nefiresc, avand in vedere ca erau probabil in plina strada? Oricum, traim in Romania, asa ceva nu ar trebui sa ne mai mire

| Disharmony a răspuns (pentru TrendyHedgehog):

Nu trebuie să mă asiguri de nimic, pentru că eu însămi mi-am dovedit că nu sunt ca acele pipiţe. În caz că n-ai sesizat, sunt fată. laughing
Oi fi eu anormală sau poate nu pot să accept legea asta nescrisă a păstrării flegmei în cavitatea bucală, însă chiar nu mi se pare nefiresc să mai scuipi în timp ce mergi pe stradă, că doar nu-ţi arunci flegma la fiecare pas pe care-l faci.

| TrendyHedgehog a răspuns (pentru Disharmony):

Nu n-am sesizat, vina mea.
Bun atunci inseamna ca daca imi vine sa ma pis pe strada o pot face nu? Daca nu mai pot rezista.Defapt nici asta nu mai e cine stie ce, mereu cand ies din bloc(bine, nu chiar mereu) trebuie sa imi tin capul jos, ca sa nu ma scarbesc de la taranii astia care isi fac nevoile te miri unde.

| yoboss97_5553 a răspuns:

Multi oameni car sunt fumatori scuipa pe jos.