La biserica, se da acatist pentru indepartarea farmecelor, blestemelor, sau in functie de ceea ce ati patit.In acelasi timp se tine post, miercurea si vinerea, se merge duminica la biserica, se da acatist timp de 40 zile sau mai mult 6 luni - 1 an in biserica pentru indepartarea relelor de casa dumneavoastra. Puterea raului este indepartata prin lupta, rabdare, credinta, nadejde si mai ales, rugaciune la Maica Domnului - Acatistul Maicii Domnului sau Paraclisul Maicii Domnului, citit timp de 40 zile, cu post, rugaciune, milostenie, fapte bune si mai ales, prin spovedanie la parintele duhovnic sau la un alt parinte, prin citirea de rugaciuni pentru indepartarea relelor, blestemelor.Doamne ajuta si curaj!
Nici eu nu prea credeam in chestia asta cu blesteme...imi placea sa ma documentez despre chestii de genu dar toata faza era ca mi se pareau interesante nu ca sa crede ca sunt adevarate.Asta s-a intamplat pana intr'o zi cand un unchi de'al meu de la tara a fost blestemat de o femeie.gandeste'te ca era un om care muncea si era sanatos si dintr'o data a cazut la pat paralizat...era un moment din viata lui foarte bun...chiar atunci si'au terminat el si familia lui casa si le mergea foarte bine pana a venit nenorocirea asta... s-a intamplat cu cativa ani in urma...la inceput nu s'au gandit ca e blestem si au mers la doctor...si ce sa crezi...omu paralizat ii face doctoru tot felul de analize si alea alea si ii spune ca nu are nimic...ca nu pot determina cauza pentru care a ramas paralizat...au incercat si cu preotul dar nu a functionat...si si pana in ziua de azi e paralizat
"Pentru a nu ajunge sa poti fi blestemat trebuie sa duci o viata superiora. In Deuteronom 32 se spune pe cine binecuvanteaza Dumnezeu si pe cine blastama. Daca duci o viata superioara, corecta, dupa voia lui Dumnezeu, nu ajungi niciodata sub blestem. Daca nu duci o viata superioara, corecta, blestemul e asupra ta si nu stiu daca te poate dezlega cineva de ceea ce trebuie sa patimesti pentru pacatele tale.
Sfantul Apostol Pavel insa, in Epistola catre Romani are un cuvant care ar fi bine sa-l avem cu totii in vedere si sa credem in el. Sfantul Apostol zice asa: "Fiti intelepti fata de bine si nevinovati fata de rau si Dumnezeu va zdrobi repede pe Satana sub picioarele voastre".
Sa va spun un caz din satul meu. Bunica mea povestea o intimplare din viata ei. Cind era de vreo 10-12 ani s-a dus la o matuse si a luat de la ea un pachetel cu unt sa-l aduca acasa. Tot atunci era o cununie la biserica si in loc sa se duca direct acasa cu pachetelul s-o dus la biserica. Si copil fiind si-o uitat de pachetel si i-o cazut pachetelul cu unt pe pragul de la cimitir, de la intrarea in curtea biseicii. Cind o iesit cei de la cununie o vazut ca e ceva acolo si toata lumea o crezut ca-i vorba de ceva farmece, de ceva boscoane puse acolo. Si ziceau: fiti cu grija ca nu cumva sa se atinga mireasa, sa nu calce mirele, sa nu calce cineva toata lumea o ocolit pachetelul si dupa aceea buna s-o dus si l-o luat si s-o dus acasa cu el si l-o mincat.
Da apoi ce s-o intimplat. Oamenii aceia care au fost cu cununia, mirele si mireasa, or avut foarte multe necazuri. Si eu cunosc necazuri pe care le-au avut ei. Si acum s-or continuat necazurile cu un accident a unui stranepot al lor. Ei, daca faci o legatura intre pachet si intimplari nu-i nici o legatura. Si totusi oamenii or tot tinut-o ca atunci la nunta s-or facut niste vraji. (Parintele Teofil Paraian)
Nu cred an asa ceva.Nu pot trimite mesaj daca o sa reusesc vreodata poate ati raspund la antrebari.
Omg e ceam mai mare prostie sa crezi in blesteme... vraji etc
... Daca ai ghinion sau ceva asta e nu are nimica cu vrajile
...Si lol ce a ajuns biserica
...sa creada in vraji
...
bye
Se pot face multe tipuri de vraji, blesteme, etc. sunt ritualuri pentru. a scapa de orice fel de energii negative, dar trebuie sa ai mare grija cu privire la detalii. o carte despre cum poti sa te aperi de astfel de atacuri in general este PSYCHIC SELF-DEFENSE de Dion Fortune.
Ca experienta nu am trait chiar eu insa cunosc o familie, erau doi oameni tineri si fericiti, insa intr-o zi unul dintre (barbatul) pur si simplu a murit.
Nu se stia de ce, si nu avea motive. Femeia s-a apucat sa faca ordine pentru inmormantare, pentru ca se gandea ca o sa vina rude la ea sa o consoleza, etc.
Dar surpriza! A gasit sub dulapul din bucatarie un ghem de par de pisica. Si stii ca se si spune ca daca pui cuiva in casa un ghem de par de mata blestemat parca, moare persoana aceea.
M-ai facut sa zambesc.sa nu incepi sa duci baiatul pe la "babe" sau daca afla cred ca se supara rau de tot, cum sa incepi sa crezi asa ceva? lasa-l in pace su nu-i mai comanda viata, unica metoda de a scapa de "vraji" este aceasta, lasa baiatul sa-si vada de viata pentru ca ai sa-l dai peste cap si o sa te dai singura cu capul de pereti pentru ca nu te-ai oprit cand trebuia.
Http://www.youtube.com/user/ratchet526 uitati-va va rog la toatele filmele mele
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: