anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

April(experta) cred ca vrea sa ma "exmatriculeze" de pe TPU. Poate sa faca asta?

11 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu, nu poate sa te "exmatriculeze" ea...Si nici nu cred ca ai facut ceva atat de rau incat sa fi "exmatricult"...big grin

| lia a răspuns:

Daca intrebi inseamna ca te simti cu musca pe caciula. Nu stiu care a fost problema intre voi doi dar, daca ai incalcat una dintre regulile site-ului, te poate reclama Ralucai.

| Yly a răspuns:

Bine zici Tepeslaughing

| alexandra_3253 a răspuns:

Dar ai facut ceva raw ca sa fi alungat de pe chat? nu ea nu poate...raluk ia hotararea definitiva...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai satano daca ai pacatuit pe site, april te poate reclama.si in functie de pacate Dumnezeul siteului raluca te va arunca in nefiinta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tepes, esti nebun, in sensul bun laughing Singurul lucru de care sunt vinovat este ca am spus adevarul. Funny rau esti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lucifer, belzebut, asmodel...astea sunt nickuri ce vor fi sterse de pe "tup", deranjeaza unii useri care inca mai cred in mos craciun si ingeri ce coboara din cer.
Pana la urma in mintea lor belzebut e Unul asa ca ai grijahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sharky, nu este vorba de nick`ul meu. Lucifer este doar un nickname/pseudonim, asa cum si Dumnezeu este folosit ca nickname. Nu cred ca-i obscen nu?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lucifer, tu cine esti? Ca am vazut avatarul asta si la leinad.
Expertii nostri nu pot chiar orice. Numai dumnezeu poate orice, hei che. Dar el, cica, nu mai intra pe site. Asa ca esti in siguranta. Da-i dreak, belzebut, mamona, baal sau alti demoni de experti, ca-z doar n-or fi ingeri cazuti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Furni, sunt leinad doar ca am vazut nick`ul Leinad pe la inca 2 pers. si asa ca l-am schimbat eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mno, incearca "daniel", "dani", "dan" etc