Categoric, majoritatea status-urilor sunt puse de-ampixu. Singura opţiune pe care aş înţelege-o este doar iconiţa pentru "Busy", eşti sau nu disponibil. Pentru că nu puţine sunt situaţiile când trimiţi un program de câteva sute de mega pe mess cuiva, şi poate între timp mai pleci să papi, să faci una alta, etc, opţiunea asta este într-adevăr utilă, dar statusurile gen "dorm", "nu-s", "*** muşte, nu vii să bâzâi?", "Vand mazare in coaja de cartof cu pioneze ruginite si vrej verde la cel mai mic pret de pe piata, rog seriozitate", "Frec menta, Vand menta frecata.", "Ma plictisesc... numar o bila in trei colturi. DND", "Tanar si nelinistit caut lemne pentru foc", "Sunt rece ca ghetza si caut femeie fierbinte", care sunt doar o mică parte dintre toate status-urile imbecile pe care le au unii din lista mea de mes, evident că nu-şi au rostul, dar no, dacă se pot pune, de ce nu? ![]()
Şi vorba lu Aero, mesajele trimise la toată lista gen "mai ăştia de la mine din clasă mâine facem română?" pe mine unul mă obosesc la culme... şi de fapt câţi dintr-aia n-avem toţi prin lista de mess.![]()
O zi bună!
Stii ce grozavie cred eu ca le depaseste pe toate la mess? Acum cativa ani, in liceu, un baiat din clasa dadea mass la toata lista ca sa intrebe unde e un alt coleg: "antonio esti mah?". Deci ce ai mentionat tu mai sus a devenit obisnuinta ca sa zic asa, dar asta, sa dai mass cand te intereseaza o singura persoana?! De ce naiba nu intra doar pe acel id sa vorbeasca, sa dea buzz-uri la infinit, cum naiba sa dai mass la o lista intreaga cand cauti doar un individ?
Oameni fara minte in cap
Adica nu au ce face.Nu stiu ce sa zic, vorba ta nu as putea sa dorm stiind ca sunt logata pe mess
. Asta e, mereu gasesti lume noua(specimene noi)
)O seara placuta!
@Nicoleta: idle 3 zile? Cum, Doamne iarta-ma? Eu aveam una in lista de mess care era idle 9 ore si ceva dar nu 3 zile ![]()
@HarryPotter: da, stiu ce vrei sa zici
Sau mai sunt unii care dau mass si zic "cutarescu buzz". Dar de ce trebuie' sa dea la toata lumea daca, vorba ta, cauta o singura persoana? Sau mai dau mass-uri gen "daca dai mesajul asta la toata lista ta de mess, maine te va saruta iubirea vietii tale". Astea chiar ma dispera
Sau altii care dau mass-uri gen "bye all! ma gasiti afara sau la telefon!" si alte d-astea
Sau mai is unii care cica "mah care aveti imprimanta?" (de exemplu). Bine, astea nu ma supara asa tare deoarece chiar n-o avea omul imprimanta ![]()
@invatacel: da, asa e.Sau isi mai pun statusuri gen "cutarescu, te iubesc" sau "tu esti iubirea vietii mele" sau "nu te mai iubesc. te-am iubit dar ai fost prea orb sa vezi asta" etc. etc. unele ma scot din sarite