| cuore a întrebat:

Ati avut de-a face cu materialisti? Cum v-ati dat seama ca aveti de-a face cu un om interesat doar de bani?

2 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Da.cum a spus si @alexandru.treceam pe la licee.si fetele cu fustita scurta de i se vedea detoate si vrute si nevrute.se calareau pe cei cu masina cat mai bengoasa.si dupa aia.se urcau in masina ca sa aiba parte de atentie.
Sunt foarte putine persoane din aceasta lume care nu sunt profitoare.
Si in afara de asta.am avut un tovaras care statea cu mine numai cand imi era bine...
Cand ieseam in oras.si ne duceam la fete.in cluburi si ajungeam morti de beti acasa.eram cel mai bun tovaras.cand nu aveam bani sau poate ca nu aveam chef.sau aveam alta treaba.ca esti bulangiu.deci respectivul venea la mine numai cu treaba ca sa iesim in oras pe banii mei.ca el niciodata nu a facut cinste macar cu o bere.sau cu o tigara
S-au am mai avut un coleg in clasa.care intr-adevar nu avea situatie buna acasa cu banii.nici eu nu o am stralucita totusi.si la mine nu exista zi sa nu am pachetul plin de tigari.si zilnic ii turnam cate 8-10 tigari. timp de 8 luni.intradevar cand era vorba de o lucrare ma ajuta.si etc.sau ma suna si ma chema la scoala.creca sa mai fumeze o tigara.
Pana intr-o zi.in care eu nu avusesem bani de pachet.si eram si f racit.si nu aveam chef nici sa mai respir apoi sa mai pufai. ei si.vine la mine ca cica hai la o tigara.eu i-am spus ca nu am.cik hai ma.si a continuat.si i-am zis ca nu am putut azi sa imi iau tigari.care dupa ce pleaca din fata mea cat am vorbit ii zice unui coleg.ca hai pana la magazin.eu am zis bine.si cand colo cobor si baiatul era cu tigara in bot.si i-am zis asa imi esti.cat am tigari cel mai bun baiat.si cand nu mai am iei pe altu. l-am scuipat in ochi si nu i-am mai dat nimic.
Asa ca ai mare grija

| Alexandru a răspuns:

Am in clasa fete de acest gen si e usor de inteles de ce se "indragostesc" atat de repede si atat de usor cu smecheri care vin cu masina la scoala se le ia.
Povesteau cu atata nonsalanta ce au facut in weekend-uri, pe unde au mers, ce au facut cu respectivii, incat nu era greu sa iti dai seama ca vor doar bani de la acei baieti.
Materialismul are partea sa buna, cu atat mai mult in aceste vremuri dificile din punct de vedere financiar, dar sa fie pus in evidenta de catre o persoana atunci cand sunt in joc banii sai, rodul muncii sale.
Nu este un fapt condamnabil ca vrei sa iti planifici banii si sa faci calcule referitoare la monetarul personal.