| Sunflower1503 a întrebat:

Ați avut vreodată un gust mentolat in gura deși nu ați mâncat nimic mentolat? Am mâncat mult, și încă an acel gust mentolat in gura. Nu trece. Ce credeți că poate fi? E vreo problema cu sănătatea mea? Pe net nu zice nimic de așa ceva. La părinții nu are rost sa le zic. Eu am mai multe probleme de sănătate cred, dar părintii nu mă duc la medic. Ei spun că mi se pare și că sunt nebună. Când va trebui să mă mut la casa mea voi merge și la medic sa le spun problemele de sănătate, dar mi-e frica că va fi prea târziu.

3 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Nu am patit, ar putea fi de la ceva ce ai mancat inainte, de la pasta dinti, apa de gura etc. Problema de sanatate nu este, nu ai de ce sa-ti faci griji.

| Steregoi a răspuns:

Probabil este vreun miros eronat generat de nervii olfactivi responsabili pentru simtul gustului si mirosului. O chestie neurologica. Asta daca gustul mentolat este foarte frecvent. Sa nu fie vreo infectie la nervii olfactivi.

Mai cauta pe google. Uite aici un link:

https://www.romedic.ro/......ului-27740

| VreauSaFiuMilitar a răspuns:

Nu este o problema de sanatate. Probabil ai mancat ceva si ti a ramas intre dinti. Ai simtit un miros sau te ai gandit la ceva mentolat? Daca vrei sa ti faca analizele, prefa te ca te simti aiurea