Nu, nu am pățit așa ceva pe vinted, dar în schimb am pățit să pierd un card acum o săptămână un card de la amazon cu 130 euro pe el, îl aveam în buzunarul meu nu știu cum s-a întâmplat. când am ajuns acasă nu mai era în buzunarul meu, cineva mila furat ori din cameră ori din buzunarul meu, mia părut foarte rău fiindcă l-am cumpărat din banii mei munciți mi-a fost furat cardul de amazon 100% 130 euro aveam pe el (
Of
nu stiu cum e cu cardurile Amazon, banuiesc ca e un gift card si nu poti sa-l blochezi. Nu-i nimic ca tu esti baiat muncitor si o sa iti iei altul. Eu cand mai pierd bani ma gandesc sa fie in bafta celui care il gaseste, poate are nevoie de ei mai mult decat mine
A fost furat 100%la100% că eu nași pierde așa ceva. Nu-mi mai cumpăr niciodată așa ceva.
Voiam să iau ciorapii de la amazon cu ei, și ulei de măsline, chestii din astea ca ori și ce om care își ia cumpără în casă.
Eu am cumparat un ceas cu de vreo 1000ron cu bratara rupta. Am ramas si cu ceasul si cu banii, dar am avut asigurare. Am zeci de cumparaturi pe Vinted si doar asta raportat, nu stiu daca si asta a contat. Am raportat direct la ei initial.
9PM întreabă: