Nu am incercat si nici n-o sa incerc prostiile astea de etno-botanice. am citit destule cazuri prin presa de tineri care au ajuns la Urgenta la spital si in multe dintre cazuri tinerii au murit. Asa ca de ce sa risc?!
Prietenul tau poate sa fumeze linistit, lasa-l sa faca cum il taie capul. Dar tu de ce sa-ti pui in pericol sanatatea si chiar viata? Un gram de etno-botanice face mai mult rau decat 100 de grame de iarba, de exemplu. crede-ma, stiu statisticile.
deci, te rog, pastreaza-ti capul pe umeri si nu te baga la tampeniile astea de etno-botanice.
Bună.
Nu te lua după lume, trăiește viața fără a pune în pericol sănătatea ta.
Pa, pa.
Pentu ca imi pasa de voi, tinerii, te rog, sa nu faci asa ceva, esti baiat mare si asa cum trebuie sa stii sa spui Nu la Coca Cola care face mult rau, asa sa faci si cu colegul, colegii tai, care te indeamna la acele consumuri de plante daunatoare. Tie iti este importanta Viata si asa sa iti ramana. Toate gandurile mele bune si multe note mari, Lucien.
Eu te sfatuiesc sa nu incerci oricat de mare ar fi tentatia
aceste plante fac mult rau
cunosc pe cineva care a inceut cu aceste plante si a ajuns si mai rau
daca ti-i cu adevarat la sanatatea si la viata ta nu consuma
este un sfat prietenesc
Eu as zice sa nu incerci pentru ca astfel de plante dau dependenta. Nu cred ca vrei sa ajungi in situatia de a nu mai putea trai fara aceste droguri,, usoare".