| Park1Suin a întrebat:

Ati opta pentru o cariera aleasa de voi sau dupa una impusa de parinti?

8 răspunsuri:
| Kenya a răspuns:

Aș opta pentru ceea ce îmi place și ceea ce mă definește, trebuie să fac ce îmi place mie, nu ce le place parinților, nu ei o să fie la muncă în locul meu

| Doub a răspuns:

Normal ca aleasa de mine.thinking

| Voidwithin a răspuns:

Aleasa de mine, sfaturile sunt bine venite si e alegerea mea daca le ascult sau nu.
E viata ta si daca nu poti lua cateva decizii pentru care sa fi responsabil atunci nu vad de ce mai respiri.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

De la o anumită vârstă, înveți să iei singur(ă) deciziile. Poate că părinții îți mai pot alege liceul, pe care vor să-l urmezi, însă facultatea/specializarea o vei alege singură. Va fi decizia ta pentru un viitor (pe care-l speri) frumos. Ei pot veni cu idei, propuneri, dar ultimul cuvânt va fi al tău. Te gândești, analizezi și... decizi.
Pe mine părinții nu m-au influențat, mi-au lăsat libertatea de-a face ce vreau. Au avut încredere în mine, acum bine, am avut niște părinți moderni și "model". happy

| Aasdfghj a răspuns:

As alege ceva ce vreau sa fac eu, nu ce vor altii. Fiecare are dreptul de a face ceea ce doreste in viata.
Pot sa dea sfaturi, e ok, dar alegerea imi apartine.

| OldSoul a răspuns:

Aleasa de mine categoric.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Una aleasă de mine, logic.
Mama și-ar dori să mă fac popă, iar eu sunt ateu și urăsc tot ce ține de religie, deci, îți închipui tu.hee hee

| SergiuBoss11 a răspuns:

Tu ai opta spre ceea ce iti doresti sau spre ceea ce iti alegem noi aici?smugtocmai ti-am dat un impuls subliminal