As accepta pe simpatic, regis, bula, verginica vaca grasa, si un tip care mi-a raspuns la o intrebare recenta
Da, as sta la masa cu cei pe care ii agreez si care ma agreeaza, cred ca ar iesi ceva misto.
Trebuie sa ii cunosc mai întâi, dar nu știu dacă o sa apuc având în vedere ca tot sunt provocat de Țigani
Mi-au șters ăștia întrebarea o încălcat regulamentul sau o dat vreun țigan report la întrebare, poate are și Fernando de la Caransebeș cont pe TPU
Uffff, tigani... daca te gandesti cumva sa ii iei la bataie, cheama-ma si pe mine.
Dacă vi cu aia din poza desigur, dar sunt prea mulți, pretutindeni, nu putem scăpa de ei, dacă covid nu și-o făcut treaba noi nici atât nu ii putem face nimic, ii apară budha cred ca
Frate, urmeaza sa ma inrolez in armata. Aduc eu armamentul necesar cat sa facem fata unui oras intreg.
Tiganii astia sunt niste paraziti, de-asta se inmultesc atat de mult si rapid.
A fain, deci am întăriri
Se înmulțesc ca să aibă ajutoare sociale și alte chestii, nu ai văzut ca își pun copiii la înaintare.
Mă gândeam la săbii și topoare, mno daca tu preferi așa )
Ai dracu ca unii mai au si putin creieras. Se duc cu toti cei 10-12 copii in Anglia sa le faca dosar de alocatie babană. Platesc englezii pentru un copil cat iti da angajatorul roman pentru salariu.
Revin-o la realitate, nu mai baga legale
Tu poți să fi maxim o muscă și eu Raid
Cu drag și spor
https://giphy.com/gifs/funny-lol-angry-deaabWAgiawzyiMNZS
m7PGmirelapopescu întreabă: