anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati patit vreodata sa va treziți brusc din somn datorită unui zgomot si sa vi se para ca este cutremur? Sa va ridicați din pat si tot sa va para ca este cutremur dar de fapt nu era? laughing

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, tocmai trăsesem un pârț, așa că mirosea a erupție vulcanică.

| Drimmero a răspuns:

Am patit, am patit. La cat de obosit eram ma uitam pe podea si o vedeam ca se misca, miscasem si patul si a accentuat starea, dar a durat putin asta pentru ca mi-am dat seama ca nu e cutremur, la cutremure se aud vuiete si miscarea e destul de intensa. Oricum am vedenii si auzenii cand ma trezesc brusc, tin minte ca o data ''vazusem'' usa de la dulap ca se deschide agonizant de usor, imi frecasem ochii ca am zis ca nu vad bine, asta pe intuneric si m-am dus catre dulap, am aprins becul si am vazut ca doar mi s-a parut mi-am zis direct ''hai ca am luat-o razna de tot''

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Poate prima parte, pana la cutremur.

| gemeni6226 a răspuns:

Nu in schimb m-am trezit o data prin octombrie la ora 3 din noapte la un sunet ce parea sunetul de trezire a unui telefon numai ca ...stupoare eu nu am pormnit alarma la telefon! si tot suna in continuare si venea de la peretele dinspre baie cum in apartament locuiesc doar eu cu baiatul si cum era ora 3 e inexplicabil fenomenul, mai ales ca la 10 minute dupa ce m-am culcat s-a auzit din nou si m-am trezit ca fripta si atunci m-am rugat si am facut o promisiune Cerului numai sa inceteze zgomotul acela sa pot dormi.Si nu s-a mai auzit, nici in noaptea aceea si nici dupa de atunci altul.