anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati vazut baieti slabi, subtirei, cuplati cu fete foarte grase (gen 100 kg)?

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cazuri in care doi parteneri sa inceapa relatia cu el fiind slab si ea avand cateva zeci de kg peste normal (sau invers) sunt destul de rare.
Insa mai exista acele cazuri cand la inceput diferenta nu e atat de mare, are 10 -15 kg peste normal. Apoi greutatea creste si alegi sa continui relatia de dragul sentimentelor acumulate si a sigurantei, desi poate unul sau chiar amandoi ar dori ca ea (sau un el) sa slabeasca.
Fiecare are alte preferinte in relatii si partenerul mai slab se teme sa piarda calitatile persoanei cu care sunt intr-o relatie si sa nu le mai gaseasca la altcineva.
Desi eu tind sa cred ca persoanele care continua o astfel de relatia, o fac pentru siguranta si sentimentul de acceptare care s-a format intre ei, dar duc in paralel si o viata de cucerire a altor persoane de sex opus, pentru a nu-si nega niste nevoi uneori esentiale.
Depinde ce accepta fiecare, ce limite au pus partenerii in privinta a ce poate fi tolerabil si ce nu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DA,eu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, am vazut.
De regula, prima impresie a fiecarui om care vede acest lucru este sa se mire, sa se intrebe ca ce a vazut ea la el si invers.
Ceva care iese din 'tiparele' de normal ale societatii, desi sunt relative si ele, automat ne atrage atentia si mirarea, la majoritatea, mai ales celor care judeca.
Eu personal nu judec. Nu le stiu povestea, cum s-au cunoscut, ce caracter au, etc. Daca ei sunt fericiti impreuna, mai exista inca un cuplu fericit in lumea aceasta - ceea ce e foarte bine.

| milkie a răspuns:

Da.Exista tot felul de cupluri. Dragostea e oarba, adica A il poate vedea pe B urat, dar lui C ii place de B.Fiecare vede in felul sau.

| Didishorr a răspuns:

Eu nu am vazut.

| Shattered a răspuns:

Da, am vazut tot felul de cupluri. Nu judec. Nu inteleg de ce conteaza atat de mult aspectul pentru voi... Frumusetea unui om nu sta in aspect. Ci in ce spune, ce face, cum si de ce o face. Iar frumusetea sta in ochiul privitorului.