anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aud pe foarte multi ca siteul nu mai e ce a fost.Ca nu mai sint unii dintre regretatii (de ce regretati ca doar nu-s morti?)useri.Va spun sincer ca pentru orice ni se intimpla exista o explicatie logica.Eu zic ca in primul rind vina ne apartine noua astora ramasi pentru ca nu stim in unele cazuri decit sa dam drumul la critici fara a vedea comicul situatiilor. A aparut Ella, am criticat desi dincolo de nimic era o fata majora care vroia sa se distreze. A aparut Mariela care dincolo de obscenitatea comica mi se pare inteligenta foc.Eu zic ca sintem inca o comunitate si, ca in orice comunitate, depinde numai de cei care o populeaza cit de placuta se face. Cei care au fost au ales sa fie doar trecatori carora le multumim pentru vizite.Pe noi ce ne opreste sa nu facem TPU ce a fost?

1 răspuns:
| Tweetymrrr a răspuns:

Multe chesti. Aroganta, orgolilul, egoismul. prea multe. Mai ales cei care nu sunt decenti. Nu, sait-ul nu imi sunt la fel. Raspunsurile(unele) sunt foarte neserioase si puse la inimereala(acum e la moda sa pui acela cu zuum concursul la care se castiga diferite obicte), bine nu zic :intrebarile sunt si mai faine laughing)).(tot unele) Acum depinde. Regretam pentru ca acest sait a ajuns locul de joaca al unor pusti fara bun simt, care doar isi bat joc si ca cei buni au ridicat steagul alb si au lasat aceasta situatie penibila ...fiindca or cat s-ar fi zbatut. situatie nu se schimba...sad

Întrebări similare