Din cate am mai vazut eu nu este 21 decembrie 2010 este 21 decembrie 2012. Eu una nu cred in chestii de genul acesta. Mi se pare ca sunt doar niste aberatii pentru a speria lumea. Ca nu-stiu-cum Nostradamus a spus asta, era doar un om care nu avea alta ocupatie decat sa prezica viitorul (parerea mea). Si calendarul civilizatiei maya care se termina in 2012... Poate au ramas fara solutie de scris (sau ce foloseau ei acu` nu - stiu - cate secole in urma). Si chiar daca ar fi adevarat, mai avem destul de mult timp sa ne traim viata fericiti fara sa ne gandim ca o sa murim din nu-stiu-ce aliniere a planetelor. Eu sunt sigura ca o sa mai vedem rasaritul Soarelui si pe 22 decembrie 2012.
P. S. Scuze daca te-am plictisit cu parerile mele, dar na, imi place sa scriu la calculator.
Poate sa vina si mai devreme si mai tarziu dar trebuie mai intai sa se implineasca cele ce s-au profetit.
Nu, nu va fi!, In primul rand sunt multe filme din trecut: 2000, 2009 ceva de genu'- imaginatie, business, bani. Plus la asta sfarsitul galaxiei va fi cand soarele va exploada, adica intr-un miliard de ani, paremi-se, iar tot ce se spune despre extraterestri sunt niste inventii, superstitii, ca fantomele, ca reincarnarea din trecut inca luate, in toate timpurile(trecut, prezent, viitor), oamenii incep sa aiba frica de altceva, acum fiecare de ce vrea. sper sa te ajute asta cu ceva, merci de atentie
Semnat: Mihaela
Evident ca NU. Da' o intrebare... Ea crede si ca 1+1 fac 4? Asa de curiozitate
. Sorry daca am jignit. Te pup
Scuze ca la mesajul anterior am scris ceva de 2010 ca tu ai zis bine 2012, doar ca am mai auzit si alti oameni cu 2010, 2014 etc.
Trololoolololool întreabă: