Am un motan, Skippy![]()
N-am vazut motan mai stresat ca ala never ever![]()
E al doilea telefon pe care in schimb in decurs de 3 luni pentru ca mi-a varsat apa din vaza pe el.Sa nu mai zic ca ii face o deosebita placere cand scriu afara sa imi sara pe hartii si ii aduc profei numai urme de labute pe eseuri.Plus ca are concert live noapte de noapte pe la 3-4 cu matele din vecini fix la geamul meuX-(
Motanul Bilă, cel mai dulce, isteţ, nebun şi exasperant motan din partea asta de lume! Cred că în momentul ăsta îmi devastează vreo plantă prin casă, fiindcă de dimineaţă am fost prea grăbită şi nu l-am mângâiat când avea el chef...
Eu sunt mama matzelor din cartier.Acasa am patru, le cheama Gabi, Tzutzi (alba de angora), Nina si Dezi(neagra smoala de 9 kg!). Pe langa bloc ingrijesc inca cateva:Mitza, Titza, Fritzi (blond), Blaky. Sunt indragostita de pisici.Am avut pisici toata viata mea.Chiar acum una din maidaneze are probleme si trebuie sa merg cu ea la veterinar.
Am 2 broaste testoase maricele, au 3 ani si jumatate, eu le alint "fetitele", desi nu se distinge inca sexul.
Un Bichon fitos si mandru' este fetita, o cheama Lussy.
.
O broasca testoasa pe nume Franklline
.
si mai am la tara un catel foarte - foarte simpatic
il ador, e al meu
. il cheama Cracan
pentru ca are picioarele asa, stil - cracan(ate) :$
Poi eu stau la casă. ![]()
Am 2 caini : Furnica şi Lăbuş
aşa au fost numiţi de pimii lor stăpâni
... stiu prima oara am râs şi eu ![]()
şi mai am şi găini. dar ai fi culmea să le pun nume ![]()
" Găinuşă, Puffy... veniţi mamă aici la mâncare. lasaţi-l voi pe Cocoşică in pace "
In casa, da, am un motan pe care il chema oficial Tomita, dar pentru mine, tot Pusila este si mai am si un papagal. Domnul Cipi si cu domnul Pusila se respecta gratios printre gratiile de la cusca. Afara pe balcon, am muste amortite de frig. Sunt anonime. Pa.
Da
Am un Bulldog american, de 2 anisori, pe care o cheama Maya
si mai am un Rottweiler de 6 ani pe nume Ralf
Eu am un caine ciobanesc german de 1an si 3 luni il cheama SAVAS si mai am un canar care il cheama FENER.
Doi catei : Bombo ( e baiat, si numele asta i l-am dat din greseala, cand am venit de la gradinita, cand eram mica, le-am povestit parintilor mei povestea lui Bombonel si in gluma i-am zis asa si asa a ramas
) si Hera ( e fata )
.
2 papagali : cucky(fata). doni(baiatul).
si un porcusor de guineea
nu i-am pus nume.
eu il strig soarece/soricel