| rembo90 a întrebat:

Aveti incredere in clar vazatori?

10 răspunsuri:
| lllanonimalll a răspuns:

Nu. Exista multe trucuri care sa faca oamenii sa para clarvazatori, dar te sfatuiesc sa nu crezi.Clar vazatori, sirene, Mos Craciun... Aceeasi.

| R4153822 a răspuns:

Pai depinde si de aceea clar vazatoare.
Sunt unele care poti si sunt unele care nu, dar eu spre de exemplu nu am incredere in nimeni. Ceea ce-ti pot sfatuii si tie.

| AirănMeidăn a răspuns:

Nu, dupa ajung ca Oana Zavoranu

| 愛日本 a răspuns:

Nu

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Nu, nu cred in așa ceva

| T0T a răspuns:

Nu am incredere in nimic.

| LifeIsColour a răspuns:

Nu si acelasi sfat ti-l dau si tie. Daca tu crezi in cei care sustin ca au puteri nemaivazute,ca pot sa-ti ghiceasca destinul etc, inseamna ca ai prea multa incredere in oameni, ceea ce nu e bine pentru ca intotdeauna se va gasi cineva care va incerca sa te influenteze negativ si te va dezamagi intr-un final.E pacat sa crezi in asa ceva, mai ales in prezent, cand avem destule surse de informare si vedem la tv tot felul de cazuri.Pana si preotii au ajuns sa fie hoti, deci nimic nu mai e de crezutlaughing, in afara de parinti, desigur.

| RAY a răspuns:

Viiitorul nu exista adiadi noi il construim cu fiecare secunda, de asta spun nu visa la viitor va ceva in prezent, invata din trecut si aplica in prezent

| epurasu a răspuns:

Nu!

| OldSoul a răspuns:

Eu nu am incredere in nimeni... nici in mine, dar in clar vazatori? Adic pot spune ca exista, dar nici de cum nu mas lasa pe mana lor sa zic asa.

Întrebări similare