| Furnicuta000 a întrebat:

Azi eram pe strada cu vecinul meu care taia porcul si alti vecini (el sta peste drum de mine, noi stam pe o strada infundata unde sunt doar 6 case) si a intrat preotul pe strada cu dascalul, veneau sa sfinteasca casele cum fac ei de cateva ori pe an inainte de sarbatori din astea. Ne-a salutat, am pupat toti icoana aia, ma rog cum se face, stiti voi, s-a dus in capatul strazii acasa la bunica mea apoi s-a intors in celalalt capat la alt vecin si apoi a iesit de pe strada, nu a mai intrat in casele celor care eram de fata cum face de obicei (adica de obicei nu rateaza nicio casa). Credeti ca i s-a parut deplasat ca taiam porcul si ca mancam sorici si pomana porcului care se pregatea la ceaun acolo, fiind postul Craciunului? Oare s-a suparat?
Nu veniti cu raspunsuri stupide de genul "intreaba-l" ca va injur acum in post

3 răspunsuri:
| Misteriosul333 a răspuns:

La câte se întâmplă pe lumea asta, este învățat, nu s-a supărat. Cel mai probabil i s-a făcut și lui poftă. Doar atât.

| Alex765431 a răspuns:

Şi eu stau pe o stradă înfundată... De unde e? Nu cred că sa supărat, o văzut că sunteţi ocupaţi şi vo lăsat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Îl doare la pix pe popa că tăiați voi porcul. Probabil nu ați sărit nu banii și a plecat la alții care plătesc