Tare as vrea eu sa stiu care sunt accesoriile alea ale lui bent si daca are mai multe...
Ehh` cami...eu ma gandeam la accesorii...naturale
)). Deaia vroiam sa stiu daca are mai multe.
Cand eram mic imi placeau blondele.eram innebunit dupa ele.
Acum imi plac brunetele creole ![]()
Dar imi sterg balele, imi dau douá palme si ma gandesc ca nu asta conteaza.Conteaza ce are sub parul care ii acoperá capul.Conteaza inima si felul sau de a se purta cu mine ![]()
Parul o sa i se albeascá la un moment dat.si eu ce am facut, m-am indragostit de o culoare? ![]()
Te pup ![]()
Bent, imi plesnesti asa cate un termen. Auzi la el "eufemistic", macar stii ce inseamna? ![]()
Si daca tot venii vorba de eufemisme care se fac intr-a 9-a la romana, iti spun si eu : Duca-se pe pustii ale "accesorii" important e ce simti cand apuci, nu neaparat ce. apuci.
Atat timp cat acea fata ma iubeste cu adevarat, nu ma intereseaza culoarea parului.
@cami pentru bent ma fac si roz in cap.Multumita? ![]()
Nu-mi pasa ce raspunde bent![]()
Eu bruneta sunt, bruneta o sa raman pentru intodeauna
@cami dar cu cine sa te parui pentru el?
ca nu mai vad pe nimeni care sa-l vrea maxim...![]()
Buna.
Eu sunt fata, dar imi dau si eu cu parerea
. Mie sincer imi plac baietii bruneti dar si cei cu parul saten.
Pa, pa.
Nu cred ca are vreo importanta culoarea parului, mai mult conteaza:aspectul, caracterul si ce are in "bibilica"
Personal imi plac blondle naturale cu ochii albastri pur si simplu ma innebunesc sunt 'criminale'... iar faţa de o bruneta chiar nu as putea sa simt absolut nimic, nu stiu de ce dar imi stirneste chiar repulsie...de brunetime e plina lumea, insa o papusa blonda cu trasaturi scandinave mai rar gasesti ...cred ca daca n-ar mai fii blonde pe pamint m-as resemna cu o asiatica maruntica si galbejita dar niciodata nu as alege o femei bruneta
anonim_4396 întreabă: