| Ale_8242 a întrebat:

Băieţilor nu le plac fetele copilăroase? Copilăroasă în sensul că are postere pe pereţi cu trupele favorite, se uită la filme pentru copii gen Harry Potter, H2O, etc, care încă se plimbă cu bicicleta, ma rog, aţi înţeles în mare ideea.

Răspuns Câştigător
| perro12 a răspuns:

De ce ai avea o problema cu fetele copilaroase laughing...eu nu am nimic impotriva, dar sa stie in ce situati trebuie sa fie seriose si in care nu happy.

HF

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Copilaroase dar nu naive.Sau mai rau proastestraight face
Diferenta e microscopica intre cele doua oh go on
Sa razi la bancurile lui mult, sa ii faci complimente care sunt departe de realitatea care o vede dimineata in oglinda, sa vorbesti prea tare, sa te maimutaresti, sa te agati de el la propriu asta inseamna comportoment clasat drept prostesc si e de evitat
Eu daca as fi baiat mi-ar placea o fata copilaroasa in defavoarea unei fete atat de machiate de parca i-ar fi teama ca soarele sa ii topeasca adevarata fataoh go on

| doar.pt.voi. a răspuns:

Pai parerea mea este ca nu le plac deoarece sunt plictisitoare.Baietii poate vor mai multe de la fete si da-ti seama.Cum ar fi daca prietenul tau te-ar invita acasa la el sa vedeti un film pentru copii in loc sa va plimbati prin parc ca doi indragostiti in loc sa stati degeaba.Trebuie profitat din plin de aceste momente.Doar odata esti copil dar de la o varsta va trebuii sa renunti la toate asteahappy sper ca te-am ajutat. funda?happy

| hândel a răspuns:

Aceste fete sunt o delicatesa pentru. pedofili. laughing
Daca bicicleta este un indiciu de copilarie, atunci tine-o afara, sa te identifice mai usor. Ptr. a-l ajuta sa te programeze in orarul sau, poti afisa alaturi un mesaj: fana biciclista Harry Potter, disponibila in folosul pedofililor, intre orele... Eu spun sa te mai rogi un pic, ca n-am inteles ideea.

Răspuns utilizator avertizat