Aura Ion o chema pe fata aia care a murit in accidentul din apuseni.
Eu nu cred în zicala '' totul se întâmplă cu un motiv '' eu o văd ca pe autoîncurajare pentru faptele noastre.
Te-ai gândit că poate Dumnezeu are alte planuri cu acele persoane? Lucruri rele se întâmplă şi oamenilor buni aşa că nu te aştepta ca fiecare faptă bună să fie răsplătită.
O zi frumoasă.
Doar n-or sa zica ca era un drogat care s-a bagat si el la cabinetu' medical al lu' tacsu pentru ca pentru restul era prea incompetent.Iti dai seama ca stundenta aia la medicina stia sa umble cu cocoselul iar tipu' asta care a murit acu mai mult ca sigur futea in draci minore(sunt usor de ***, naive). Ideea e ca nu poti sa spui lucruri rele despre un mort, mai ales la Teveu.Cand mori devii brusc un sfant pentru toti.
mda hai sa dam vina pe soarta! patetic.serios acum. oamenii mor, tot timpul, nu doar cei care au o facultate sau mai stiu eu ce.la stiri se dau doar evenimentele care au un impact mai mare asupra societatii, nu tot felul de nimicuri.
Nu stiu. Poate ca ii astepta ceva mai neplacut in viata, genul ala de eveniment care iti marcheaza viata negativ. Poate ca soarta nu ii vrea in viata sau pur si simplu mortii sunt ridicati in slavi intotdeauna. Poate ca drogati mor in liniste fara sa apare la stiri pentru ar fi propaganda negativa tarii ...Cine stie?
Ah, sau toti parintii zic "Era copilul pe care oricine si l-ar fi dorit".
tocmai astia mor sau dispar.
anonim_4396 întreabă: