7 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Ţara fără resurse financiare, cu datorii externe şi cu două posibilităţi reale de a stopa criza. Ar trebui să fiu tâmpit să dau vina pe Traian Băsescu pentru ce au jefuit cei care ne-au condus timp de 20 de ani.
NOI I-AM VOTAT şi acum ne plângem. E posibil ca la viitoarele alegeri o grupare masiva de masochişti să dorească revenirea la putere tocmai a celor care au adus România în acestă stare.

| Arthur a răspuns:

@hombre Aşa e în mare dar tocmai datorită faptului că a văzut ce se întâmplă în jurul lui Iliescu, s-a rupt de acesta. Eu nu am zis că este un sfânt, ci a fost singurul care merita votat dintre cei care au candidat. Tu pe cine ai fi vrut să votez?
Acea zâzanie de care vorbeşti tu a fost benefică întrucât nu a bătut palma cu toţi ceilalţi care dacă nu ar fi făcut parte dintr-o demorcraţie originală ar fi fost acum în puşcărie. Pentru acest lucru este atacat mereu.

lolita
| lolita a răspuns:

Ok, sunt de acord ca se traieste din ce in ce mai greu dar totusi aceste "masuri" de care este acuzat Basesc s-au pus in practica si in alte tari cum ar fi Anglia si mai nou Spania. de votat voi va stiti cei care ati mers la vot, asa ca... presupun ca, daca ar fi fost ales alt presedite s-ar fi ajuns la aceleasi acuzatii si atunci toti s-ar fi gandit cum ar fi fost daca...
ganditi-va ca aceasta criza fost mondiala si monetan ne pare ca suntem cu un picior in groapa deaorece americanii au iesit din criza dar ei au fost cei care au dat startul si este normal sa iasa primii. uniunea europeana propune si impune anumite reguli pentru iesirea din criza. Romania nu mai poate face ce o duce capul, acum este "urmarita" la fiecare pas.

| Hombre a răspuns:

Arthur iti amintesc ca acest Basescu a fost mereu in structurile de conducere din 1990. Nu arunca mortul numai in curtea altora. Te inteleg ca l-ai votat si il sustii dar nu-l fa sfintisor ca nu este de loc. In toate coalitiile numai zanzanie a facut ca la asta e bun.

| Hombre a răspuns:

@Artur iti dau dreptate cu ruperea ce "ciuma rosie" Iliescu, iar in ceea ce priveste optiunea ta de al vota pe Basescu o respect.Nu-mi palce de Basescu dar cand ma gandesc la "prostanacul" de Gioana intrebarea ta "Tu pe cine ai fi vrut sa votez" este relevanta.

| bubblesx a răspuns:

Si oameni sunt sunt de vina ca l votat.Asa ca sa nu se mai planga acum cand scad salariile si pensile.winkinghappy! e si vina noastra:!

| Ama2001 a răspuns:

Nu daruieste, e un!