| BuNeLLu a întrebat:

Bun, deci eu stau in ferentari si aici e plin de puradei de rromi eu am 12 ani si cand mai ies pe afara vin si se iau de mine ma injura ma scuipa dar eu nu-i bag in seama, voiam sa-i bat dar mie ca isi lua pietre si aruncau dupa mine cu din astea mari sau bete groase, problema e ca nu stiu prea bine sa ma bat si am nevoie de sfatul vostru ce ar trebui sa fac ma duc la o sala de arte martiale si ii bat mar? si inca ceva daca ziceti sa ma duc la parintii lor eu nu stiu in ce bloc stau ei si ce usa + etaju... straight face

6 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Mai bine sa nu-i batzi ...cheama politzia sa le dea o amenda usturatoare si spune-le politzistilor sa nu spuna cine i-a trimis(sa zica virgula ca locatarii se plang de comportamentul copiilor lor )P. S. daca ii batzi ei se aduna si mai multi si poate se plang la parintzi ca i-ai batut si vine politzia pe capul tautongue mult noroc

| NuAmHabar a răspuns:

In primul rand nu ar trebui sa faci carate sa ii bati ca si ar chema toate neamurile garantat! Iar daca le zici la parintii lor ei nu inteleg ca au problema copii lor, doar de la ei au invatat sa sepoarte asa! Deci nici la parinti nu merge sa le zici!(probabil te injura si te scuipa)Cel mai bine e sa le zici parintilor tai si sa rezolve ei problema, sa cheme politia, chestii de genu! Alta solutie nu e1

| DaftPunk a răspuns:

Mai bine nu ii bate ca daca te prinde te bate pe tine cu satra.Ca eu cand am pus piedica la un puradel a venit cu frasu si...nu a fost placut.

| andreeacontesa a răspuns:

Eu zic mai bine sa nu mai stai prin preajma lor si sa ii eviti si chestia cu bataia nu are rost pentru ca iti poti face tie mai mult rau deci ramanem la faza cu evitatu!

| BuzduganDinu a răspuns:

Iti zic sincer ce am facut eu.Cam asa ceva am patit eu...La parinti nu puteam sa ma duc, ca si ei erau mai al dracu...am pus un prieten, si ia batut de nu au mai stiut cum ii cheama.si nu a mers nici un parinte la nimeni!

| pavelsava a răspuns:

Bate-l pe unu cand sunt toti de fata. Te asigur ca toata satra o sa fuga sau prinde-i singuri si cotonogeste-i pe fiecare in parte.