anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bun găsit prieteni, ce părere ave ti de ceea ce i s a întîmplat Alexandrei Stan? Ea a fost desfigurată de Marcel Prodan, impresarul ei, a lovit o spune ea in singurul rinichi pe care îl are ea așa s a născut cu un rinichi, a nenorocito pe viață ăla, ea are 24 ani. Nu vă este milă de ea?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Aici nu vorbim de milă, că nu este o săracă, ci de lipsa de respect a unuia care a fost lipsit de scrupule în momentul în care a ridicat mâna la ea.
Pa, pa.

11 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu esti barbat daca bati o femeie, esti un idiot.Nu inteleg de ce spuneti ca merita...merita cineva astfel de tratament?

| Purgatoriu a răspuns:

Nu a nenorocito pe viata! Si ea e proasta. Intr-un fel o merita dar mi-e mila de ea.
Mrs. Saxo beat the *** out of her.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Purgatoriu):

Nici o femeie nu merită să fie bătută de niciun bărbat, lasă astea că o merită, tu asa faci cu pretena sau sotia ta? Ti se pare normal, chiar dacă nu i ti place de ea ca si caracter, sau melodii, dar de aici si pînă la o călca in picioare e cale lungă, nimeni nu are dreptul să dea intr o fată femeie.

| Purgatoriu a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu asta voiam sa spun si sunt fata. Vroiam sa evidentiez faptul ca ea nu vrea sa depuna plangere iar atunci cand au gasit-o politistii ea vroia sa se duca cu el nu la spital sau ceva de genul. E proasta. Prostia doare.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Purgatoriu):

Scuze atunci, eu crede am că esti băiat după poza de la avatar, da am citit că ea vrea să îl ierte pe agresor, ce să zic numai ea stie ce este in sufletul ei si poate de teamă face tot ce face.

| Purgatoriu a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Nu-i nimic, m-am gandit ca te-ai luat dupa avatar.
In opinia mea trebuie sa fii cel mai mare prost sa ierti pe cineva care ti-a facut asta. Il ierti sa spunem dar eviti orice contact. Sunt sigura ca a mai batut-o.

| moneantonella a răspuns (pentru Purgatoriu):

Ori ca a mai batut-o ori o va bate ori au o legatura puternica sau mai mult decat afirma

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Acel om merita sa infunde puscaria.
Femeile nu trebuie batute, ci respectate de catre barbati.
Nu merita asta.
Te pup!

| SorinaSuciu a răspuns:

O citez pe alexandra,, nu nu aream iubiti am facut de vreo cateva ori sex dar nu area iubiti,, pai asta inseamna ca e o curva dar nu merita sa fie batuta

| neanderthalfararusine a răspuns:

Sincer da, nu merita asta...

| AddaRosee a răspuns:

Trebuia putin trezita la real, dar nu in felul acesta si in halul acesta.Imi pare rau intr-un fel sad