E o superstitie pe mine cand ma mananca aman2 mainile iau bani ma rog uneori iau uneori nu
eu cred ca e o superstitie
Bună.
Iau bani dacă mă mănâncă palma dreaptă și dau cu mâna stângă! La mine așa funcționează și cred în ea.
Pa, pa.
Hai sa fim seriosi, sunt niste superstitii si nimic mai mult. Cand te va jefui cineva, ce te va durea? Inima?
Eu stiam invers
Daca te mananca palma dreapta ei bani deoarece cand trebuie sa iei bani i iei cu mana dreapta ca te bucuri si cand trebuie sa dai bani i iei cu mana stanga deoarece pe criza asta nuprea te bucuri sa dai bani
Ie doar o superstitie
Nu e chiar o superstitie, mai degraba o avertizare sau ceva de genul asta, energiile corpului simt anumite evenimente si ne dau cumva de stire ca se va intampla ceva dar nu toata lumea sesizeaza aspectele astea intotdeauna. energiile negative ne vor anunta ceva rau iar cele pozitive ceva bun, depinde cu care esti mai tare incarcat in acea zi sau perioada, cand una din energii slabeste din intensitate sau nu mai e corpul primeste anumite semnale sub forma de diferite boli sau evenimente bune sau rele depinde de intensitatea energiei respective. eu am patit asa de mai multe ori cu banii nici nu mi-am dat seama ca e asa doar ca m-am trezit ca i dau sau i primesc si asa am urmarit care palma m-a avertizat de asta.
Daca crezi se intampla, daca nu, nu!
Unele superstitii pot fi procesate de creier in asa fel in cat sa se intample!
Sau mai e si paranoia:Adica daca din intamplare primesti niste bani sau dai, nu inseamna ca asta s-a datorat faptului ca te'a mancat palma stanga respectiv dreapta!
Bineinteles, daca nu esti superstitos se schimba treaba!
Daca crezi in lucrurile astea ti se poate intampla. Daca ti-e frica ca ai putea pierde bani, frica ta creaza spatiu de actiune generosului impartitor al fricii.
Am auzit de asta dar o stiam invers... cand te mananca palma dreapta iei bani si cand te mananca palma stanga dai bani
oricum eu nu cred in asa ceva... zic ca e doar o superstitie