| BRG a întrebat:

Bun găsit tuturor cum comenta-ţi dumneavoastră moartea prematură a Mădălinei Manole, spre ce înclinaţi să crede-ţi sinucidere s-au omor? Ştiu că la televizor s-a spus că Mădălina s-a sinucis azi dimineaţă la ora 6:30, dar parcă mie nu î-mi vine să cred că s-a sinucis, adică de ce să o facă, frumoasă era, bani avea, soţ şi copil avea, care sînt adevăratele motive? Probleme cardiace spunea-u la televizor, şi oboseală acumulată, dar asta se putea rezolva oboseala cu un concediu, şi la fel şi problremele de sănătate, adică trăiesc oameni la 70, 80 de ani, şi care toată viaţa se ştiau bolnavi de tensiune, inimă etc, şi nu putea trăii ea femeie tînără? Şi pe deasupra şi talentată şi frumoasă. Dar asta e viaţa crudă şi ne dreaptă. Aştept comentariile voastre. Numai bine şi o zi frumoasă tuturor. Cristi.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc de urare, cat despre faptul ca s-a sinucis, asta numai Dumnezeu stie de ce a facut-o! Nu o judecam noi, ci el, asa ca, odihnesca-se in pace! Imi pare rau ca nu mai este, mi-au placut vocea si cantecele ei, nu a mai rezistat psihic si a cedat, desi acum avea pentru ce trai:un sot si un copilas pe care si l-a dorit cu ardoare, dar nu putem spune decat:,, La revedere, FATA DRAGA!"

11 răspunsuri:
| madaluhsha a răspuns:

Buna. din pacate am aflat si eu vestea tragica.Imi pare atat de rausad.
Nu stiu poate ea a intrat intr-o depresie altfel nu-mi explic... ce pot spune decat D-zeu sa O Ierte si isi va veghea familia de acolo din ceruri, inca o stea a Romaniei care a plecat atat de repede. Inca o data D-zeu sa O Ierte...sad

| giovana a răspuns:

O mama cu un copil de un an pe care si l-a dorit cu disperare, nu se sinucide. Gandul unei mame este " daca mor, cui las copilul, ce se va intampla cu el?" Nu, refuz sa cred ca poti parasi un copil de 1 an pentru ca esti obosita sau chiar bolnava!

| Zuuu a răspuns:

Buna! am aflat si eu vestea si m-am intristat pentru ca azi era si ziua ei si implinea 43 de ani.Nu stiu ce sa cred dar ma gandesc ca nu avea motive sa se sinucida.Am vazut-o la o emisiune o data si spunea ca este foarte fericita si era enuziasmata ca are si baietelul si ca e frumos si sanatos! Sar putea sa fi fost omorata... dar de cine? Trebuie neaparat sa ma uit la stiri in seara asta sa vad ce s-a mai aflat!

| arrriadna a răspuns:

Sal, presupun ca a fost un accident... Probabil nu si-a dat seama cate/ ce efect au mai multe pastile "basculate" la nevoie.
Das si mie mi se pare o tampenie sa te sinucizi cand ai un copil de crescut. Desi am vazut si stiu: sunt mame si mame... unele mai atasate altele mai detasate.

| justFORone a răspuns:

Laura Stoica, Anca Parghel si acum Madalina Manole. E trist sad. Nu imi pot da seama cu adevarat ceea ce s-a intamplat. Imi pare rau. Nu ma pot impaca cu gandul ca a ales drept solutie la toate probleme ei MOARTEA! Ceva e ciudat la mijloc. Cred ca cu totii am vrea sa stim cu adevarat ce contine acel sms care i l-a trimis sotului ei. Oare de ce nu il face public? Exista ceva ce il poate incrimina?

CoolGirlN

| zooooza a răspuns:

Nu cred ca s-a sinucis.Degeaba comentam ca nu se mai intoarce.Si-a dorit atat de mult un copil iar cum cand l-a avut s-a sinucis?
Nu cred asa ceva.Imi este foarte mila de familie de fani... dar cel mai rau imi pare ca acel copil nu mai are mama.
Nu imi explix. Poate ca acea boala i-a provocat moartea.Sau poate acele medicamente(care le lua pentru tratarea bolii) aveau un efect rau pentru organispul ei.
Oricum imi pare foarte rau.

| micurutza2005 a răspuns:

Ce sa spun socanta veste, eu cred ca s-a sinucis pentru.ca daca nu era asa nu lasa mesaj pe mobilul sotului ca stie ca e iubita si ca i pare rau etc. daca era omorata nu mai aparea mesajul de adio de la ea nu? ea fiind bolnava de inima parca, o fi luat o supra doza de medicamente nu o fi putut sa doarma sau ceva si acea supra doza i-a fost fatala sau o fi facut infart cand a luat acea supradoza de medicamente, sau o fi avut ea o problema severa de sanatate de care nu stie nimeni cancer sau ceva si stiind ca o sa moara si-o fi luat ea zilele mai repede, sau o fi avut totusi ceva probleme secrete cu sotul incat ea era atat de depresiva incat a recurs la acest gest sigur necugetat, cine stie ce o fi fost in capul ei dar sigur lucida nu a putut fac asa ceva decat intr-o criza de depresie foarte puternica sau o problema din care stia ca nu mai poate iesi pentru ca in 17iunie a mai avut o tentativa de sinucidere tot cu medicamente cred, deci ea o planuia demult sa si-o faca clar e sinucidere dupa cum apare situatia dar de ce numai ea sau sot poate stii sau cineva care i stia secretul depresiei ei atat de puternice, iar apoi sotul ei unde era cand ea a facut asta nu erau impreuna in dormitor nu a vazut nu a auzit nimic ce face ea dormea atat de tare sau cum? eu cred ca o insela sau ceva si in acel moment era plecat si dimineata cand a venit a gasit-o asa ca altfel ce sa cred ca era plecat in ''delegatie"? ea a avut o problema foarte serioasa care necesita psihiatru demult incat ea nu s-a gandit nici la copil ca il lasa pe drumuri cand a facut acest lucru nu cred ca judeca ceva nu era lucida de aceea a avut acest curaj nebun sa o faca lasand totul in urma, desi cei apropiati spuneau ca era fericita si etc. ea avea un secret grav pe care nimeni din ei nu l-a stiut pentru.care a facut asta, nu poti sa faci un gest din asta daca esti fericita ai de toate si un copil dorit etc.decat daca ai o problema grava (mai ales cu capul)era poate radea si era vesela si asa tocmai pentru ca avea ceva cu capul dereglat si cine o vedea zicea ca uite ce fericita e si asa mai departe, dar sub acele aparente zambete si fericire si din astea era ceva care era grav si putred cu ea si ea le masca foarte bine cu veselie si zambete care erau false defapt.nu mai stiu ce sa zic poate secretul acestui gest se va descoperi sau poate il va duce cu ea in mormant, dar e foarte ciudat ce a facut. daca era fericita ce sa iti mai lipseasca incat sa iti iei viata?! oricat de grava ar fi fost acea problema secreta nu iti da dreptul sa iti iei viata nimic niciodata, decat ca era nebuna si nu a judecat ce face, viata ne-o da Dumnezeu si numai EL are dreptul sa o ia cand considera ca e timpul sosit pentru.asta.deci imi pare rau, nu o condamn dar nu trebuia sa faca asta macar de dragul copilului mic pe care l-a lasat in urma ei singur, peste un divort sau altceva a mai trecut, de ce nu a putut si de data asta sa treaca peste ce a avut si sa mearga mai departe in viata cu capul sus pentru.copil macar.eu zic in concluzie ca nu a avut discernamant cand a facut asta (ca sa nu zic ca era nebuna), pacat, pacat, de asa tragedie si de acel copilas ramas care avea mai multa nevoie de ea acum. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace.

| KimY a răspuns:

Dumnezeu sa o ierte... mie cel mai mult imi pare rau de acel copilas, care nu are sansa de asi cunoaste mama vreodata! Imi placea foarte mult de Madalina...era o femeie implinita din toate punctele de vedere, avea un sot iubitor, un copilas care abia a implinit un anisor, un talent de invidiat.Nu stiu de ce a recurs la un asemenea gest, dar mie imi pare foarte rau de ea, de familia ei de fanii ei, care o iubeau asa mult!

mariana
| mariana a răspuns:

Am mai raspuns la o intrebare legata de Madalina Manole, dar in principal, era vorba de ea, ca o mare cantareata si ce omagiu ii putem aduce acum cand ea a intrat in nefiinta.
Bacemi a pus intrebarea si cei care au raspuns si-au luat un frumos ramas bun de la ea, fara acuze si fara resentimente.
Nu stim de ce a facut ce a facut, nu are nici o logica si de altfel sinuciderea, fiind un act final de incheiere a traseului vietii, nu poate avea logica. Noi nu stim ce tragedie era in sufletul ei, de ce nu a mai putu vedea "luminita" de la capatul tunelului? Sunt intrebari la care raspunsul il stia doar persoana in cauza "fata draga" a Romaniei, Madalina Manole.
Cauze medicale, directe ori indirecte, fizice ori psihice vor putea fi clarificate doar de medicii ce i-au acordat acum 1 luna asistenta medicala.
Noi am fost fanii ei, am indragit-o si am ascultat cu adoratie vocea ei inconfundabila, talentul ei, daruirea pe care a avut-o pentru activitatea profesionala pe care a desfasurat-o si cred ca noi, acest lucru trebuie sa-l avem in vedere si sa ne gandim ca ea, va trai vesnic prin muzica sa, in sufletele noastre si ale celor ce ne vor urma.
Dupa cum se vede din afara nu avea motive sa-si ia viata, dar inca o data, sufletul omului are "pliuri" in care se ascunde suferinta, amaraciunea si disperarea si daca nu te confesezi atunci risti sa-ti pierzi busola si nu mai vezi drumul pe care trebuie sa-l parcurgi.
Si-a inceput cariera foarte repede, la varsta de 15 ani si-a luat asupra sa responsabilitatea de a fi un om complet si fiind o perfectionista, s-a consumat mult. Viata a incercat-o cu dezamagiri si "palme" nemeritate, care lasa urme.
Eu am un gand pentru viitor pentru fiul ei, care se va intreba de ce?, Oare mama sa l-a iubit? de ce l-a parasit si l-a lasat orfan la o varsta asa de frageda?
Eu pentru el raspund acum: Sa stii ca mama ta a fost cel mai fericit om de pe pamant atunci cand te-a adus pe lume, te-a iubit inainte de a exista si te iubeste si acum. Ea te va veghia din Inaltul cerului si-ti va conduce pasii, chiar daca nu va fi langa tine, ca persoana fizica ci, doar ca spirit.
Madalina cu talentul ei extraordinar a fost o fiinta perfecta care a trait intr-o lume contorsionata de crize de tot felul si poate tocmai acestea au secatuit-o.Cred ca nu este bine sa banuim ca cineva apropiat i-a luat viata pentru ca, este un mare pacat sa acuzi un om nevinovat.
Eu transmit familiei indoliate condoleante, sa aiba puterea de a trece peste aceasta mare pierdere si sa-i cinsteasca memoria.
Ma rog ca Bunul Dumnezeu s-o ierte pentru acest pacat capital de a-si lua viata si s-o primeasca in "corul" ingerilor acolo unde-i este locul.
Madalina, ma rog de asemenea ca, Bunul Dumnezeu sa-ti dea macar acolo in Ceruri linistea sufleteasca si sa-ti gasesti drumul pe care acum l-ai ratacit. Vocea ta minunata ne va insoti si ne vom gandi cu drag la tine.
Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace.

| dana_7218 a răspuns:

O dementa, asa e cand ti se urca vedetismul la cap. avea de toate, dar cine stie ce-i mai lipsea, asta doar in capul ei. o mama nu face acest gest, trebuia sa se gandeasca la copil, dar ce mai conteaza la cati bani are tasu copilul o sa aiba tot ce-i trebuie, numai mama nu, dar o sa se rezolve si problema asta.indiferent de ce probleme intampina, mamele trebuie sa traiasca pentru copii. nu mi-e mila de astfel de nebune, de sataniste, un om normal, care poate traieste in niste conditii jalnice nu face asa ceva, ce sa mai zic nici tiganii care au cate 7 copii si vai de capul lor pe unde stau si ce mananca, dar asta stia ca o sa o duca bine copilul ei, de aceea nici nu i-a pasat de el.

| DrLavinia a răspuns:

Salut. Dupa parerea mea, ea avea grave probleme psihice. DISMORFOFOBIE adica isi vedea urat corpul, deformat, a suferit o depersonalizare, o derealizare.Pacat ca era frumoasa si avea si un corp de invidiat.Probabil era si anorexica, adica se infometa cu buna stiinta. A fost sinucidere curata, probabil premeditata.

Întrebări similare