anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A-si vrea si eu sa stiu cand imi vine menstruatia ca am 12 ani am o inaltime buna pentru varsta measi am mai descoperit cateva lucruri care semnifica ca o sa imi vina (imi curge un lichid alb) si la alte fete mai scunde lea venit.Nu ca astept cu nerabdare, deoarece am auzit ca nu e asa placut, dar eu cred ca trebuia sa-mi vina.PLZZZZZ raspundeti dar fara sa ziceti ca vi se face rau si deaste.Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| Denisa a răspuns:

Scumpa mea, ai tot timp, esti mica inca. Mie mi-a venit la 14 ani jumate. Am fost mai inalta ca multe din clasa, mai dezvoltata si totusi mie mi-a venit ultima. Nu trebuie sa te panichezi si sa te sperii daca nu iti va veni degraba. Daca apuci varsta de 15 ani si nu iti vine atunci mergi la doctor dar cu siguranta nu va fi nevoie. Sa stii ca nu e asa rau cand ai menstruatie. Unele fete zic ca e rau insa mie nu mi se pare. Ce e drept e ca intr-adevar nu poti purta bikini ci neaparat boxeri sau chiloti normali si nu e bine sa porti alb ca te poti pata:*. Te pup si linisteste-te:*

3 răspunsuri:
| Monica a răspuns:

Nu are de c sa ni se faca rau laughing. E o chestie absolut normala.Menstruatia are timp sa iti vina. pana la 16 ani happy.
Nu-ti fa probleme. Toate la timpul lor.
Ai putea vorbi cu mama ta despre asta si sigur ea este in 'masura' sa-ti explice mai detaliat cum stau lucrurile.
Nu-ti fa griji! happy

| Firefly a răspuns:

O sa vina cand corpul tau va fi pregatit.Nimeni nu stie cand va fi: fiecare femeie e diferita. Poate fi acum la 12 ani sau poate fi la 14 ani.Rabdare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maximum e de 16 ani daca nici atunci nu tia aparut du-te la u ginecolog si apoi esti inca mica.