| IL0VEDINER0 a întrebat:

Buna. Am avut astazi o situatie mai urâtă si nu prea stiu cum sa o gestionez. In primul rând, vreau sa specific ca sotul meu nu a avut o "relatie" cu mama sa de mai bine de 6 ani. Mama lui nu a fost interesata de el nici pana atunci si el cu puterea lui psihica, s-a auto-educat. Noi acum cateva saptamani am avut nunta. I-am trimis invitatie, i-am spus ca nu este vorba de sumă si vrem doar sa fie alaturi de noi intr-o zi speciala. Sa va spun sincer, nu a venit.
Saptamana aceasta am aflat ca este in spital si ea ne-a cerut ajutorul. Fara sa stam pe ganduri, sotul a mers si a stat cu ea iar eu am mers sa o ajut cu acte si ce a mai avut nevoie.
Astazi, am mers impreuna cu sotul pana la ea sa vedem cum se simte. Ea incepuse sa ii spuna ca este o greseala faptul ca am facut nunta, ca nu sunt femeia potrivita pentru el si alte prostii. Lui nu am absolut nimic de reprosat, a fost corect, a fost bărbat si a spus lucrurilor pe nume. Insa, ea ma dezgusta. Noi ne-am cunoscut si ne-am fost alaturi inca din adolescenta. Ei nici macar nu i-a pasat. Au fost momente cand el a fost in spital cu probleme grave de sanatate, o anuntam mereu si pe ea. Diferenta era ca pe mine ma dureau genunchii la câte rugaciuni rosteam lânga el, si ea nici macar nu venea sa vada ce este cu el.
Ideea este ca acum ma simt prost. Ma simt ca si cum i-ar fi distrus eu relatia cu parintii lui.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca va iubiti nu ar trebui sa conteze parerea mamei lui. Caz tipic si cu soacră-mea.
Dar am mers inainte si suntem impreuna si acum.
Soacră-mea a murit intre timp.

| lpavel a răspuns:

Stai calma ca nu din cauza ta este relatia lui asa cu maica-sa!
Dar este adevarat ca si tu ai ajutat sa se distanteze putin unul de altul DAR fara voia ta ci pur si simplu din cauza ca nu te placea, iar tu nu ai nici o vina in asta! Asa a crezut ea ca nu esti destul de buna pentru fiul ei si gata!
Inainte sa te cunoasca pe tine sotul tau nu se intelegea bine cu maica-sa, de ce? asta numai el poate stii si se pare ca ascunde bine asta de tine devreme ce nu ti-a zis si tu nici macar nu ti-ai dat seama! Ceva a facut el ca maica-sa sa renunte la el! Desi pare ca il mai iubeste dar orgoliul ei este prea mare...
Tu trateaza toata povestea cu indiferenta chiar daca doare si poate odata isi va da seama cat de mult a gresit in privinta ta!
Dar daca o vei ura nu vei face altceva decat sa validezi ce a crezut ea despre tine si ura va creste mai mult intre voi! Fi tu mai inteleapta si nu o ura ci fi indiferenta, asa vei trece mai usor peste situatia asta! Ura fata de cineva nu aduce cu ea decat rau fizic si mental, te consuma si-ti ia toata energia...

| IL0VEDINER0 explică (pentru lpavel):

Stiu tot ce s-a intamplat si inainte dar nu sunt lucruri pe care as putea sa le spun, fara sa para ca ii jignesc familia.
Credeti-ma ca el nu a gresit cu nimic. Pe ea nu a interesat-o de niciun copil si nici macar nu si-a dat seama de ce potential au ei.
Mi-e urât ca nu vreau si nu am vrut niciodata sa il pun pe sotul meu in situatia asta.

| lpavel a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Asta e, sunt multe femei cat si barbati care sunt reci, nu au sentimente, nu sunt afectuosi cu nimeni, asa este carcaterul lor si nu poti schimba asta iar daca cu ceva ii mai superi apoi te vor tine minte toata viata... Incerc sa stau departe de astfel de oameni! Cum am mai zis: indiferenta face minuni de ambele parti!