anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o intrebare catre toti! VA ROG sa imi raspundeti! AM observat ca decind m-am nascut ma urmareste aceste doua cifre: 3 si 7! Ce nu sar intimpla se intimpla sau pe data de 3, 7, 17, 27! Pe aceste date am foarte multe amintiri (mai mult rele) VA ROG sa ma lamuriti ce se intimpla? deja ma tem s ajung pe aceste date! DE ce ma urmaresc aceste cifre toata viata? de ce sad

4 răspunsuri:
| MrLentziu a răspuns:

Te sfatuiesc cel mai bine sa te duci la un Psiholog si iti va spune el de ce! Mult norocsad

| Vadik a răspuns:

Nu are legatura dta amea de nastere! eu sunt nascut pe 12 mai! dar 7 si 3 nu au nici o legatura sad

| Little Princess a răspuns:

Pai poate au legatura cu data ta de nastere sau luna. ori poate vrajitoarele au facut o vraja in ziua nasterii tale sau in ziua fabricarii tale.

| valeria_1342 a răspuns:

Stai linistit nu te urmaresc ia-o pozitiv nu negativ. poate cifrele aste te vor ajuta cumva. de exemplu de ce nu pui la loto? nu te mai gandi la date. se intampla. de exemplu bunica mea a vista vreo 3 sau 4 zile la rand niste numere. ea se gandea ca se va intampla ceva rau pe datele astea dar nu a vost asa. apoi s-a gandit pozitiv si numerele astea mereu au fost norocoase in viata bunici.