Subscriu! Nu esti o persoana rea deloc daca gandesti asa, ba dinpotriva pretuiesti mai mult viata unui om decat al unui caine iar pentru asta ai tot respectul meu! Putini sunt care pun pe primul plan siguranta omului apoi al unui animal din pacate
Eu daca eram in locul celui muscat de caine ma intorceam seara si-l otraveam, cu mine nu i-ar fi mers si a 2-a oara! Daca ai caine ai grija de el daca nu atunci nu ai nevoie de el si daca e agresiv trebuiesc luate masuri indiferent de care! Am avut si eu o matusa care a fost ucisa de un caine... cei care nu au trecut prin astfel de situatii nu inteleg durerea celor care trec sau au trecut prin asta si iau mereu apararea animalului. Nu vreau sa intru acum in amununte dar vorbeste cu vecinii si luati voi masuri daca gazda e ipocrita!
Stinghierii sunt solutia! Sunati la stinghieri sa ia cainele. Nu este normal asa ceva! Din moment ce pe stapan nu il intreseaza de caine si il lasa pe urmele altora, asta trebuie apelat la stinghieri!
Faci plangere la Primarie. Tu si toti cunoscutii tai.
Tu si ceilalti oameni platiti taxe pentru a circula in siguranta pe drumurile publice.
Primaria are in subordine Politia, serviciul pentru strangerea cainilor vagabonzi etc si vor trebui sa ia masuri.
Nu astepta sa se intample o tragedie!
Am mers astazi la primarie, am vorbit cu viceprimarul, am mers si la politie si am depus plângere. Nu stiu insa cât de repede se vor lua măsuri. Am sunat stăpânul câinelui si a avut o reactie foarte "nesimtita" fata de situatie. A spus doar ca sa-l lasam in pace deoarece cainele are toate vaccinurile facute. A spus-o cu o foarte mare lejeritate, de parca animalul cum a muşcat de picior nu putea foarte bine să muşte de fața si etc. Eu l-am anuntat foarte frumos că daca mai văd asa ceva o să moară cu el de gât.
Fa plangere in scris la Primarie, cu nr de inregistrare, sa si-o puna in frunte daca nu fac nimic si se intampla vreo tragedie.
Verifica situl web, trebuie sa aiba o adresa de email si le trimiti email.
Mergeti la politie si declarati cele intamplate, apoi sunati la 112 de fiecare data cand cainele este liber pe strada.
Nu conteaza cate plangeri sunt, mergeti si declarati amandoi ce ati vazut, faceti filmari cand mai umbla liber, puneti acele filmari atat la plangere (scrise pe CD, asa se cer la politie), cat si pe retelele de socializare.
Exista multe legi bune despre animale, trebuie doar sa se solicite aplicarea lor, prin plangeri/sesizari formulate cum trebuie, si probe (video/declaratii martori si victime).
Am mers la primarie si am vorbit. A doua zi li s-a trimis instiintare că in termen de 3 zile câinele va fi ridicat de hingheri. Din cate am inteles, pentru a nu fi luat de hingheri l-au vândut. Bine că am scapat de el...
DeathLord93 întreabă:
mariansiTeodora întreabă: