| Userunknow a întrebat:

Buna! Am și eu o întrebare! Directorul la comp la care lucrez, se uita cam insistent la mine, ma urmărește subtil și pe unde ma vede ma saluta, ma striga, o data mi-a zis in gluma ca îmi da bătaie, și a zâmbit, ba mi-a pus mâinile pe umăr,… etc! El a zis odată" am venit sa te văd. dacă faci treaba"! El are familie, eu sunt măritată, e posibil sa ma placa?

15 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Este posibil sa te placa? De tine stii sigur ca il placi, desi esti casatorita, iti fug ochii numa dupa barbati noi laughing

Dar daca iti place si de altii, asta e, te duci, doar no sa stai pe uscat cu ala care il placi linga tine nu?

Sigur si el te place, asa ca vedeti pe unde o ardeti, sa nu va prinda fraierii care ii aveti acasa laughing

| Userunknow explică (pentru relian):

Eu nu îl plac?‍♀️ e bărbat însurat, și eu nu sunt genul sa înșel, dacă ii place sa fie sănătos

| relian a răspuns (pentru Userunknow):

Da da sigur, de aia nici nu vezi nimic, happy0 toate urmarile lui is de fapt ce? Urmaririle tale. Cind esti atenta la cum se uita un barbat la tine, dai de inteles ce? Exact ce ziceam, adica nai tu nici o treaba laughing
El este barbat insurat, tu femeie maritata, care sa fie problema, eu nu vad, treci la aparat laughing

| LoveSleep a răspuns:

Aoleu, oare ce o vrea de la tine…asa, dupa capul tau.

Sa iti spuna o poveste de culcare. Dupa 3 numere.

| 1onurSimion a răspuns:

Tu ce simți? Te place? Sau te tachinează în glumă?

| Userunknow explică (pentru 1onurSimion):

La cum se uita la mine eu zic ca ii place, ba chiar a zis cv de genu " mie îmi place de fata asta ca face treaba " e harnică!?‍♀️nu stiu

| 1onurSimion a răspuns (pentru Userunknow):

Păi nici eu nu știu. Nu-mi dau seama ce vrea de la tine. Tu știi cel mai bine.

Mda … nu stiu dar din privire eu zic ca da, ca se uita atent și insistent, dar se și ferește in același timp, nu stiu ce sa zic, și cu tachinarile, e ciudata situația?‍♀️

Poate este timid

Nu stiu, poate pe parcurs imi voi da seama ce vrea de la mine!

Bine.

Tu dacă ai place o fata ce ai face?

Eu sunt cu Dumnezeul și Hristoshappy

Eu nu mă uit după soția, femeia, nimănuia! Și dacă a-și fi fost șef miași fi respecta muncitori ca pe surorile mele happy nu miași permite în viața mea să-mi pun mâinile pe o femei măritată! Și nici pe o fată. Eu îmi țin mâinile în buzunarul meu, sau pe lângă mine, nu-mi pun mâinile pe femeia altui bărbat!

Eu nici nu îl bag in seama, doar salut, buna ziua sau când am o întrebare /Neînțelegere îl întreb, nimic mai mult! Nu sunt genul sa înșel, dar dacă îndrăznește mai mult o sa fie o problema pentru el!

Eu sunt doar un băiat pe lângă experiența Dumnevoastră de viață, nu știu cum sănt relațile la acel nivel de căsătorie, Nu am ajuns până acolo să știu cum este.