Este posibil sa te placa? De tine stii sigur ca il placi, desi esti casatorita, iti fug ochii numa dupa barbati noi
Dar daca iti place si de altii, asta e, te duci, doar no sa stai pe uscat cu ala care il placi linga tine nu?
Sigur si el te place, asa ca vedeti pe unde o ardeti, sa nu va prinda fraierii care ii aveti acasa
Eu nu îl plac?♀️ e bărbat însurat, și eu nu sunt genul sa înșel, dacă ii place sa fie sănătos
Da da sigur, de aia nici nu vezi nimic, 0 toate urmarile lui is de fapt ce? Urmaririle tale. Cind esti atenta la cum se uita un barbat la tine, dai de inteles ce? Exact ce ziceam, adica nai tu nici o treaba
El este barbat insurat, tu femeie maritata, care sa fie problema, eu nu vad, treci la aparat
Aoleu, oare ce o vrea de la tine…asa, dupa capul tau.
Sa iti spuna o poveste de culcare. Dupa 3 numere.
La cum se uita la mine eu zic ca ii place, ba chiar a zis cv de genu " mie îmi place de fata asta ca face treaba " e harnică!?♀️nu stiu
Păi nici eu nu știu. Nu-mi dau seama ce vrea de la tine. Tu știi cel mai bine.
Mda … nu stiu dar din privire eu zic ca da, ca se uita atent și insistent, dar se și ferește in același timp, nu stiu ce sa zic, și cu tachinarile, e ciudata situația?♀️
Poate este timid
Nu stiu, poate pe parcurs imi voi da seama ce vrea de la mine!
Bine.
Tu dacă ai place o fata ce ai face?
Eu sunt cu Dumnezeul și Hristos
Eu nu mă uit după soția, femeia, nimănuia! Și dacă a-și fi fost șef miași fi respecta muncitori ca pe surorile mele nu miași permite în viața mea să-mi pun mâinile pe o femei măritată! Și nici pe o fată. Eu îmi țin mâinile în buzunarul meu, sau pe lângă mine, nu-mi pun mâinile pe femeia altui bărbat!
Eu nici nu îl bag in seama, doar salut, buna ziua sau când am o întrebare /Neînțelegere îl întreb, nimic mai mult! Nu sunt genul sa înșel, dar dacă îndrăznește mai mult o sa fie o problema pentru el!
Eu sunt doar un băiat pe lângă experiența Dumnevoastră de viață, nu știu cum sănt relațile la acel nivel de căsătorie, Nu am ajuns până acolo să știu cum este.