| Ruas a întrebat:

Am si eu o nelamurire: de cateva zile laptopul miroase putin a ars si mi se pare ca se incalzeste putin mai tare ca de obicei. Nu a fost desfacut, a fost cumparat in 2012, dar eu il detin din octombrie 2013. Merge bine, nu face probleme. Ii montorizez temperatura cu Speed Fan 4.49 si arata valori la HD 0 :35-39 C, la Core 0-4 intre 42 -50. Nu sta mult la 50 de grade ca scade tempertura repede. Nu il tin direct pe masa, ci i-am facut niste picioruse de lemn, pentru a sta mai ridicat. Este normal mirosul acela?

2 răspunsuri:
| Carla_Teodora_1990 a răspuns:

Nu stiu daca mirosul e normal, dar si eu am avut aceeasi problema si I-am pus niste carti sub el(dar nu il acopereau in intregime) ca sa circule aerul pe sub el. N-am observant nici o schimbare si inca e asa si nu are probleme.

| Ruas explică (pentru Carla_Teodora_1990):

Problema ta era tot cu mirosul de incins? Eu am nste picioruse de lemn pe care le-am pus sub piciorusele lui din dotare. E destul de aerisit. Am vorbit cu alte pers si spuneau ca nu ar trebui sa fie nici o problema, ca probabil e de la solventi... Acum nu stiu ce sa zic... Sper sa nu faca probleme inca 2 luni, pana ajung in tara. Acolo o sa il curat de praf si poate schimb pasta de procesor.