| LoveHipHop a întrebat:

Buna,am si eu o simpla intrebare happy.
Cum este barbatul Rac? (si nu ma refer la intrebarea "ce mai faci?" laughing ).
As vrea sa aflu tot despre aceasta zodie.Am citit pe Google mai multe chestii interesante despre Raci, dar nu-mi ajunge laughingbig grin.As vrea sa-mi spuneti voi,din experienta voastra fetelor(daca ati cunoscut vreun barbat Rac,cum este el)sau daca chiar esti baiat si te aflii in aceasta zodie... spune-mi tu tot despre tine,pur si simplu cum esti tu,adica,cum gandesti tu in general,daca vezi o fata draguta cum o agati? cum ii arati ca o placi sau daca n-o placi? Sau,cand esti nervos,cum te calmezi? cine te poate calma?
Deci, vreau sa stiu tot despre zodia asta happy.
Scuzati-ma ca am pus atatea intrebari acum, dar sunt foarte curioasa!
Multumesc!

9 răspunsuri:
| SolitarHacker a răspuns:

In primul rand sunt foarte mincinosi... cand fac ceva pana la urma vor da inapoi de exempu azi fac o gramada de bani o gramada de prieteni maine poimaine ii va pierde pe toti asa sunt cei in zodia Rac cand ajung aproape de varf dau inapoi APP eu sunt in Zodia Rac tongue

| LoveHipHop explică (pentru SolitarHacker):

Pacat ca sunt mincinosi... Bun happy, stiu ca, pot sa aiba o relatie de lunga durata. m-ar interesa cam cum agata Racii big grin, daca tot esti din zodia Rac spune-mi tu cum agati? laughing big grin.Scuze ca te intreb asa direct dar chiar ma intereseaza. Mersi! happy

| SolitarHacker a răspuns (pentru LoveHipHop):

Aici te inseli nu prea cunosc raci care sa fi avut o relatie de lunga durata, raci de fel sunt mai aventurieri sa zic si in ce a ce priveste cum le (agat) in cazul meu numele, la o varsta destul de frageda mi-am facut (un nume in anturaju cu, care sateam si anume de bad boy happy astea bine inteles la un moment dat ajung sa te coste deci te bucuri prea putin, in general fetele adora Golanii cu toate ca ele zic ca nu iti spun din proprie experienta cu fiecare fata cu, care am stat la un moment dat am intrebat`o ce anume a, atraso la mine si toate mi au spus acelasi lucru nu direct dar toate detalile acolo duceau si anume ca le plac golanasii au fost si care au spus direct, dar foarte putine ps: ce i din zodia raci au papagal stiu sa vrajeasca o fata tongue sunt mai vorbareti de fel acum depinde si de persoana (cat optimism coduce) okey sper ca te am lamurit... cum sta treba cu Ce i nascuti in zodia Rac au si parti bune si parti mai putin bunewinking sfatul meu nu te incurca cu Ce i Nascuti in zodia RAC big grin

Eu sunt in zodia Taur si am citit ca Racii pot sa aiba o relatie foaarte buna cu "tauritzele" laughing,acum nu stiu daca e adevarat lucrul acesta :-s. cat despre fetele acelea pe care le-ai intalnit tu,acelea cu siguranta alearga dupa(...)ce nu trebuie big grin alea-s(...) cred eu big grin.
Deci,am cunoscut un baiat cu care vorbesc de muult timp. povestim,glumim si vorbeste destul de deschis cu mine,e foarte de treaba,vorbeste frumos cu mine si asta apreciez cel mai mult la el,uneori se schimba adica devine tacut sau chiar suparat,dar de cele mai multe ori glumeste si poti sa razi cu el ore in sir. Faza e ca am cam cazut in plasa lui sa zic asa si imi place de el, nu stiu, poate isi bate joc de minethinking dar dupa cum vorbestethinking avem cateva lucruri in comun si si asta imi place big grin.
Mersi oricum de sfat, totusi, o sa tin cont si de asta happy.

Mai eu pana acum numa de Leoaice am dat laughing Leoaice si (Fecioare) si a durat putin, eu sunt genu de baiat care ii place sa domine si in anturaj si in relatie numa ca faza la mine e urmatoare cum ma port cu tovarasi mei cand ma supar ma port si cu partenera sunt o persoana care ma aprind destul de greu dar cand ma aprind nu e bine sa fi prin zona. poate ca si asta a contribuit la scurtarea relatilor si cred asta ca multe din ele imi ziceau imi place sa fiu cu tine. ma simt in siguranta etc. imi plc baieti care ii respecta lumea cand intra intr un club ceva, dar nu pot sa stau cu el si sa accept cand se enerveaza sa mi vorbeasca cum vorbeste cu prieteni lui happy dar in toate astea sti ce e ciudat? in despartiri eu am facut mereu primul pas happy suna ciudat dar asta e tongue

Tare asa laughing big grin... Pai el se aprinde cam repede si e exact asa cum zici tu,cand e nervos apoi chiar nu e bine sa fii langa el,dar il mai linistesc eu big grin cum sunt eu asa o fire mai calma...

Si... totusi,te-as mai intreba ceva big grin
Daca ai descoperi sau ti-ar spune cineva o minciuna mica sau mare de fapt asa intrelaughing,cum ai reactiona? Racii cam cum reactioneaza la minciuni? Ai ierta? Secretul respectiv a fost tinut muult timp si tu numai acum ai aflat,totusi,ce ai face? sau poate asta difera de la persoana la persoana (la Raci), nu? thinking

Pai nu e chiar ciudat, ca in general baietii fac primul pas cand fac cunostinta cu o fata sau cand se despartsad, aici vorbesc despre baieti din toate zodiile, dar chiar nu vreau sa se desparta cupluritonguestraight face...

Pai na... eu astept o minune, sa vad ce se intampla in continuarelaughing.

Mai eu ma supar repede daca aflu ca sunt mintit. cum ti am mai zis sunt genu de persoana mai autoritar... cat de repede ma supar la fel de repede si trece (2-3 zile) asta depinde si ce fel de minciuna big grin (mica, mare) tongue si de ce subiect apartine. racii in general sunt mai iertatori happy trec cu vederea daca nu e vorba de ceva grav tongue

Am inteles! deci cam asa sta treaba cu Raciihappy, mersi mult pentru raspunsurihappy. Cred ca Racii sunt cei mai tari dintre toate zodiilelaughingbig grintongue(scuze pentru altiibig grin). Bun, eu iti doresc bafta si... Multumesc inca o datahappy

| AstroAlex59 a răspuns:

Racii isi arata foarte frumos iubire. Gvuvernatorul planetareste Luna, astfel Racilor li se ofera un romanstism si o iubire aproape neconditionata. Racii niciodata nu vor sa isi desfaca o relatie dar sunt cam des infideli desi tin la persoana iubita, astfel dupa o escapada vor deveni din ce in ce mai afectuosi. Raci sunt foarte familisti, iubitori si protectori dar uneori prea sensibil, adesea poti vedea nativi rac plangand. Nu fac fata la stres. Sunt creatori si inovatori.