| gabriela a întrebat:

astazi fac 2 luni cu TPU! Voi cat aveti? Ce inseamna pentru voi TPU? Ati avut de castigat? Dezamagire?

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

De când sunt pe TPU am aflat multe lucruri pe care nu le ştiam. E frumos să vezi cum se ajută oamenii între ei făra măcar să se cunoască

16 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Prima logare a fost pe 12 Sep 2009. Dar in mod normal am inceput sa raspund si sa fiu activ dupa o luna, pe data de 14 Octombrie 2009. Am 9 luni. Am castigat foarte mult. Nu consider ca am pierdut absolut nimic. Am castigat prieteni, informatii utile, sfaturi si critica.

| Silvia a răspuns:

Felicitări, pe zi ce trece îmi dau seama că e o reuşită să ai nervii în stare să rezişti măcar câteva zile.
Eu am aproape un an pe TPU, îl împlinesc pe 1 iuliebatting eyelashes. Cândva, TPU a însemnat un loc în care aveam mulţi prieteni, în care îmi petreceam distractiv şi productiv timpul liber.
Da, am avut multe de câştigat. Îmi place să cred că m-am maturizat faţă de Silvia de acum un an, destul de mult.Am învăţat că nu te costă nimic să ajuţi cu un sfat, cu o idee şi multe altele.
Dar... din păcate am avut mai multe dezamăgiri decât bucurii.Pe TPU.Am descoperit că unele persoane nu îşi pot potolii răutatea şi prostia nici măcar pe Internet.
Baftă să rezişti cât mai mult.happy

Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu am implinit 4 luni acum 2 zile! Nu am avut nici de castigat nici de pierdut (poate de pierdut am avut ca am alocat prea mult timp acestui site!)! Este un site pe care imi petrec mult timp si sunt multumita cand sunt de folos! Imi place. Am avut cativa puberi cu care am avut oarece dispute, dar... unde nu-s?! Unii se dau cocosi atunci cand au identitatea protejata si cred ca pot face multe nefacute! In rest este OK!

mariana
| mariana a răspuns:

Intre voi eu sunt "veterana" in februarie am implinit 1 an si acum am 1 an, 3 luni si 11 zile. Mie imi place site-ul acesta, imi place sa ajut atunci cand pot si ma straduiesc ca raspunsurile mele sa fie cat mai la obiect si sa poata fi intelese de cel/cea ce are nevoie de un sfat.
Nu sunt de acord cu opinia "aninimului" pentru ca multi oameni au de invatat de pe acest site si eu la randul meu am invatat multe, din domenii care nu-mi sunt "apropiate", prin pregatirea pe care o am. Desigur ca, sunt si unii puberi, adolescenti care nu au decat intrebari legate de sex, unii dintre ei, mai bine zis unele, dupa ce-si incep viata sexuala, pun intrebari legate de graviditate, iar altii pun niste intrebari care nici nu merita efortul de a raspunde.
Fii binevenita pa site, canalizeaza-ti munca spre intrebarile care necesita raspunsuri intr-adevar si ignorai pe cei care mai sunt eventual prost crescuti, cum din pacate exista in fiecare colectivitate. Apreciez ca acest site si-a atins scopul propus acela, de a face lumea un picut mai buna si acest rol trebuie sa continuie cu scpijinul nostru al tuturor userilor.
Pe mine nu m-a dezamagit site-ul ci, unii dintre useri care devin nepoliticosi, se adreseaza dur si folosesc uneori chiar cuvinte triviale, pe aceia sa-i raportam si sa ajungem sa-i scoatem din colectivitatea noastra, pentru ca nu ne fac cinste.
La anul si la multi, multi ani impreuna pe TPU.

| marrr a răspuns:

La mai mult! Wow, astazi implinesc 3 luni si 10 zile de TPUhappy. Am avut de castigat experienta, noi principii si optimism de cand sunt pe TPUhappy Am invatat sa dau sfaturi si sa ma implic mai mult in anumite lucrurihappy Ma bucur ca fac parte din aceasta comunitate

| OanaG a răspuns:

5 luni si 12 zilehee hee

| JustMe a răspuns:

Eu sun pe TPU de 9 luni, dar a fost o perioada in care nu am mai intrat.Eu sunt pe acest site pentru ca imi place sa ajut si am avut de castigat pentru ca am invatat din problemele altora si din rezolvarile acestorawinking

| Alisa a răspuns:

Eu am 7 luni o saptamana si 2 zile. Este un site bun, raspund la intrebarile unde stiu sigur ce spun, ci nu doar sa ma bag in seama. Petrec destul timp pe acest site. Am de castigat cand stiu ca am dat un sfat folositor cuiva fara vreun interes care chiar are nevoie de ajutor. happy
Numai bine!

| VoiceWithin a răspuns:

Buna, am avut un castig ca m-am inscris... am avut unele intrebari la care nu gaseam raspunsul iar unii m-au ajutat happy sincer sunt din 7 februarie 2010 happy e destul de putin tongue

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Buna.La cat mai multi ani pe TPU iti doresc!tongueEu sunt de vreo 4 luni pe TPU si chiar imi place, mai ales sa ajut oamenii.Am avut de castigat bineinteles, mai aflu informatii noi pe care nu le stiu, cunosc oameni noi...

| VacaVacuta a răspuns:

Eu sunt un bebelas, am numai o zi de cand sunt logata.laughingTPU locul unde ma simt bine si unde stiu ca sunt oameni care intodeanuna sar sa te ajute. Am castigat prieteni, amintiri placute si raspunsurile la intrebarile mele. Niciodata TPU nu m-a dezamagit.TPU si Comunitatea TPU ocupa un loc important in sufletul meu.

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Eu am cam jumatate de an. Dezamagiri n-am dar nici mari castiguri n-am avut. Sunt pe undeva pe la mijloc.

| anonima10 a răspuns:

Eu am 3 saptamani si 3 ziletongue
Din punctul meu de vedere este un site foarte folositor unde, cel putin eu, am gasit multe raspunsuri inteligente din partea unor oameni care chiar isi doresc sa ajute sau altii mai disperati dupa funditetongue. Oricum e foarte tare TPU si nu am avut dezamagiri, nu as avea de ce avand in vedere ca de obicei primesc o groaza de raspunsuri la intrebari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am opt luni si cateva zile, cred ca nasc ceva in saptamanile ce vor urmabatting eyelashes>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, privind de afara, vadaltfel lucrurile.Deja stiu cine posteaza doar pentru a fi folositor, cine posteaza pentru a starnge puncte, cine da stupizi.cine intra pe chat si pentru ce si cu cine, cine sa da mare si tare, doar pentru ca pe internet poti sa fii ce vrei fara sa dai socoteala nimanui.Am observat oameni care isi petrec tot timpul pe site, si ma intreb, astia nu au de munca? cu toate ca zic ca au, elevii au terminat de invatat? Ma intreb daca cuiva ii pasa de viata unora care au devenit dependenti de site si de virtual, in consecinta, cei care vor sa ajute nu ajuta, pentru ca le-ar pasa de cei care stau zilnic pe chat, fara oprire. I-ar ajuta sa isi traiasca viata alaturi de prieteni sau familie, daca le-ar da un sfat, o povata inteleapta, sa nu isi mai cheltuie zilele in zadar. Cei mici sa mearga la invatat si cei mari sa isi vada de rostul lor.Ne vaitam ca tineretul tarii este asa cum este, de ce nu-i ajutam macar aici? Pentru ca nimanui nu ii pasa ce se intampla cu amicul lui virtual, asa suntem noi oamenii, in loc sa ne ajutam, mai rau ne scufundam in mocirla.Nu vreau sa fiu incisiv, dar de afara totul se vede urat, nu exista morala si etica, si cei mari incurajeaza copiii sa faca lucruri pe care ei nu le-ar permite copiilor sau fratilor si surorilor lor.Imi pare rau ca din atatia useri, doar cativa raspund intrebarilor, ajuta cu adevarat si carora le pasa de cei din jurul lor.Pacat ca unii adulti incurajeaza imoralitatea, si poate ar fi timpul ca cineva sa se trezeasca si sa spuna adevarul. Poate aveti copii acasa si nu v-ar placea sa asiste la discutii vulgare pe un chat, unde trebuie sa fie armonie si educatie, macar minima! Raspunsul meu? Dezamagire, dar speranta inca mai exista...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mariana, si eu cred ca site-ul este folositor, dar daca ai intra pe chat dupa o anumita ora ai ramane dezamagita de ceea ce se petrece acolo. Expresii vulgare si comportament imoral, mai ales din partea unor barbati care incearca cu orice pret sa para virili in fata unor copile.Acum ceva timp doi useri au intrebat ce se intampla cu cei care vor sa ademeneasca fetele pe chat si sa aiba conversatii cu ele in_"privat", adminii chiar au subliniat saptamana trecuta ca cei care fac asemenea firmatii imorale la adresa minorelor isi asuma responsabilitatea a ceea ce spun, tot ce este pe site nu se poate sterge, ramane in memoria softului pentru a se putea justifica in fata legii daca este nevoie.Sunt copii nesupravegheati de parinti care intra pe chat la ore tarzii si intra in discutii care nu sunt pentru varsta lor, si cel mai rau este ca adultii de acolo incurajeaza acest comportament.Adultii care nu isi au niciun rost intre copii de generala.
http://www.tpu.ro/......-sa-supar/
http://www.tpu.ro/......de-fetite/
Multi dintre userii de acolo stiu despre ce este vorba, dar nu fac nimic, din contra...