| adelina899 a întrebat:

Care sunt facultatile de la care se castiga bine?

Răspuns Câştigător
| Diabolik94 a răspuns:

Buna! Clar facultatea cea mai profitabila dar si una din cele mai grele e Automatica si calculatoare(Politehnica). Daca vrei o facultate in domeniu informaticii poti merge si la Cibernetica (ASE).O facultate la fel de profitabila e Medicina( generala, dentara).Am inteles ca in top s-ar afla si facultatiile care scot ingineri, vezi Politehnica.In fine, consider ca poti castiga bine de la orice facultate daca esti bun in ceea ce faci.Deci ar trebui sa iti urmezi inima si in final o sa fie bine.Bafta!

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nicio facultate nu oferă un loc de muncă!
www.alegefacultatea.ro
Pa, pa.

| CM7YRE a răspuns:

Daca vrei sa castigi bine in ziua de azi, trebuie sa te duci pe ceva gen inginerie sau petrol. Ori ceva legat de IT gen informatica.

| pietrean a răspuns:

Toti intrebati,de castig "repede si mult".Dar, va intrebati, daca aveti aptitudini si chemare catre acea facultate, meserie?
Apoi exprimarea din intrebarea ta, lasa de dorit.Cum adica,sa castigi bine "de la" facultate? Poate dupa ce o termini si te angajezi!
Poti sa urmezi o facultate buna,care iti ofera o calificare intr-o meserie buna,in urma careia sa castigi bine,dar daca nu reusesti sa te angajezi,ce te faci?
Asa ca,orienteaza-te catre o facultate,unde crezi ca o sa poti intra,dupa cat ai invatat. Apoi,o sa vezi ce faci ca meserie,ca sa castigi bine.
Eu am terminat,o scoala postliceala buna,cu profil de informatica, am fost angajata ca bugetar, iar apoi am facut cu totul altceva, dar la care ma pricepeam si castigam foarte bine(dar cu munca multa, ca asta era!).