| justme_2041 a întrebat:

Cauta-ti pe google, justin biber nu exista! Dupa ce va-ti uitat sa-mi spuneti daca e real, pentru ca eu sunt o mare fana de a lui! Si sa nu ma credeti obsedataa! Dau funda pentru cel mai frumos raspuns!

Răspuns Câştigător
| Ronnix a răspuns:

Justin Bieber exista cu adevarat. Doh... rolling eyes

19 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Nu stiu ce sa mai cred.

| thegreatgatsby a răspuns:

Justin exista.
Cunosc o fata care l-a cunoscut pe el in Germania.
El exista.
El exista.
El exista.

Dah!
Doamne, ONN este un canal de farse si parodii.

| Adetomi27 a răspuns:

Yupi, Justin Biber(Javara Bulversta) nu exista! Ziua in care am aflat ca nu exista a fost cea mai fericita de pana acum.Yei,In sfarsit am scapat de tirania Javrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Minciuni, minciuni si iar minciuni in viata asta nu sti ce sa mai crezi. chiar daca nu-mi place de Justi Biber cred in el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e asa este cel mai dragut din lumea asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber exista.
Numa zic tot felul de chestii sa ii fure fanii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acuma nimeni nu mai stie ce sa creada

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna justme, eu sincer am fost spulberata cand am auzit un baiat asa vesel dragut si talentat sa fie un barbat de 51 de ani ma spulberat inima eu sincer m-am gandit:-Ma sa fie adevarat chair fb-ul a dovedit asta cu mastile alea si barbatul ala! Cand am vazut o poza cu masca nu mi-a venit sa cred dar daca nu ar fi fost el crezi ca ar fi avut surori mama si tata este o minciuna stiu ca esti trista asa am fost si eu cand am auzit ca Michael Jackson e fantoma, si ca se ascunde in corpul nu stiu unde. Nuti fie teama nu e adevara si sincer eu is fan mj si jb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna justme, eu sincer am fost spulberata cand am auzit un baiat asa vesel dragut si talentat sa fie un barbat de 51 de ani ma spulberat inima eu sincer m-am gandit:-Ma sa fie adevarat chair fb-ul a dovedit asta cu mastile alea si barbatul ala! Cand am vazut o poza cu masca nu mi-a venit sa cred dar daca nu ar fi fost el crezi ca ar fi avut surori mama si tata este o minciuna stiu ca esti trista asa am fost si eu cand am auzit ca Michael Jackson e fantoma, si ca se ascunde in corpul lui nu stiu unde. Nuti fie teama nu e adevara si sincer eu is fan mj si jb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Biber este real.Nu crede in minciuna asta. Onn a mintit. Justin Biber exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Biber e real.Nu crede ce zic cei de la onn...*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi placea justin dar cand am vazut filmuletul de pe youtube cred ca e un prost nu-mi mai place de el saracu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa stii justin biber are masca acceseaza,, justin biber are masca,, si uita-te la tot videoclipu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista JUSTIN BIEBER si masca aia era facuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dovedeste

| razvvy09 a răspuns:

El exista masca aia era facuta in Photo Shop si oricum nu are ala ochii lui Justin Bieber

| razvvy09 a răspuns:

Primesc funda big grin

Întrebări similare