anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna comunitate! Vreau sa va cer o parere. Eu dupa ce o sa termin clasa a opta,o sa ma mut din Bucuresti si o sa fac liceul in alta parte a tarii.Ei,aici am prieteni buni si nu vreau sa pierd legatura cu ei,asa ca am rugat-o pe mama sa ma lase sa imi fac facebook ca sa tin legatura cu ei(eu in prezent nu am facebook[da stiu,Ciudaaat!]),dar ea nu ma lasa din cauza pozelor ca cica ma vad toti cocalarii "asa frumoasa"(asa se exprima eabatting eyelashes ),ma recunosc pe strada si ma fura. Eu si prietena mea cea mai buna am incercat sa ii explicam de optiunile acelea cu Privatul si postarile vazute doar de prieteni(prietenii mei fiind doar prietenii de la scoala,ca doar n-o sa dau accept la vreun Mohamed!) dar ea o tine pe ai ei ca" Nu si nu!". Deci, vreo solutie sa o pot convinge? Fundoaie si voturi folositoare tuturor! :* Pup!

2 răspunsuri:
| 21Ratio a răspuns:

Sa stii ca mama ta are dreptate intr-un fel; dumneaei vrea doar sa te protejeze.
Demonstreaza-i ca esti responsabila si ca ai grija ce faci pe internet.

| 1Voineoska1 a răspuns (pentru 21Ratio):

Stiu ca vrea sa ma proteze, dar tu nu ai fost atenta la intrebare? I-am explicat de optiunea cu Privatul si postarile vazute doar de prieteni!