| funnygirl a întrebat:

de o saptamana visez ca ma sufoc si nu ma pot trezii din vissad nu stiu ce inseamna vreau sa stiu daca e ceva de rau.sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andreea are dreptate(mai putin atunci cand spune ca e posibil sa "mori in vis"). raspunsul ei e foarte bun,si,dupa cum ai vazut,nu-ti recomanda ceva pilule de dormit,sau vizite la medic,ci iti spune clar ca trebuie mers la un preot,iar in afara de asta,ca trebuie sa te rogi(seara inainte se culcare); ar trebui sa iti dai seama din raspunsul ei ca stie despre ce e vorba si deci ar trebui sa-l iei foarte in serios; eu mai spun doar ca ar fi bine s-a mergi intr-un magazin bisericesc si sa-ti cumperi o cruciulita,care evident ca este sfintita,s-o porti mereu la gat,iar noaptea o poti scoate deasupra tricoului si chiar s-o tii in palma in timp ce te rogi si vrei sa adormi; si sa stii ca ceea ce se intampla nu-ti afecteaza cu nimic sanatatea,si nu e nimic de rau; intr-adevar ar fi ideal sa fie cineva langa tine care sa te trezeasca in momentele acelea,dar o poti face si singura,sau mai exact cu ajutorul unui inger care se spune ca iti vegheaza somnul; doar trebuie sa-l chemi atunci cand te lupti sa te trezesti; incepi sa spui o rugaciune mica si el apare,si te poti trezi usor; eu am stat de vorba cu un preot,un calugar de la o manastire,si de aceea mi-am zis ca pot sa-ti raspund; sper sa auzim de bine, si daca vrei sa mai afli ceva amanunte, da-mi de veste!

3 răspunsuri:
| funnygirl explică:

Va multumesc:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu din cate stiu,visele sunt decat o relatare a subconstientului,care reflecta gandurile,temerile si emotiile tale,dar eu mereu am crezut ca dincolo de aceste aspecte mai exista un mister care nu a fost descifrat,ca dumnezeu ne arata prin vise si alte lucruri ascunse. Eu cred ca visul tau trebuie sa-ti dea de gandit si ar trebui sa te gandesti la lucruri pasnice care sa te faca fericita inainte sa adormi sa nu te temi de visul tau, pentru ca probabil reliefeaza o teama interioara si am auzit ca este posibil sa mori in vis, deci de cate ori ti se intampla asta ar fi bine sa fie cineva prin preajma ca sa te trezeasca.Eu cred ca e cv de rau ca arata faptul ca te simti stresata si sufocata in viata ta de zi cu zi,in aceasta societate si ai niste probleme care se reprima in visuri. Incearca sa te calmezi si sa te linistesti,nu mai fii asa agitata si documenteaza`te sau du`te la biserica sa discuti cu preotul sa nu se ajunge la cv mai grav si roaga`te. Oricum nu te alarma,eu ti-am spus exact ce gandesc, tu doar fii mai calma si gandeste`te la lucruri frumoase inainte de culcare, incearca sa nu mai fii asa tematoare si stresata happy

| BorceaMattMarian a răspuns:

Ai primit 2 raspunsuri perfecte si exacte. oameni astia 2 ti-au spus ft bine ce ai de facut.
mi s-a intamplat si mie asta cand eram mai mic. aveam cosmaruri din astea ca mi se intampla ceva rau si cum au sugerat amn2, cei care au raspuns, am mers la un preot.m-a ajutat mult.incearca si tu.
nu e vb de posedare sau vreun spirit rau care se tine de tine laughing
doar ca nu e medic mai bun ca un preot care sa te linisteasca prin rugaciunewinking

sa auzim numai de bine!