| Scikofit a întrebat:

Deci,am si eu o intrebare mai prosteasca(pe care nu trebuie sa o critice nimeni,e doar o intrebare nevinovata).E in regula,ca un baiat sa aiba un actor principal,de gen masculin? Unii zic ca esti dus,daca ai un actor favorit,si nu actrita. E in regula?
*Nu stiam in ce categorie sa pun intrebarea, asa ca ma scuzati happy

11 răspunsuri:
| Lamaitzza a răspuns:

Ioi, e perfect in regula. Este un om pe care il admiri, nu trebuie sa admiri neaparat pe cineva pentru care sa simti o atractie, de exemplu sexul opus.

| oOSaritaOo a răspuns:

Dar ce are?! laughing E în regulă, stai liniştit! Şi eu sunt fată şi am... de fapt nu, dar şi mie îmi place cum cântă Andra sau cum joacă aia din Mesaje de dincolo. Deci, e perfect normal.

| KaterinkaBoy a răspuns:

Nu e nimic in neregula. Spre exemplu actorii mei favoriti sunt Robert Downey Jr. si Johnny Depp.

| KirigayaKirito a răspuns:

Nu stiu ce ti se pare asa grav, un actor este favorit..pentru exemplul care il da celorlalti.E idolul tau ( in actorie ) pentru felul in care isi face meseria, si pentru carisma sa, nu exista o regula, unde baietii ar trebui sa aiba ca ''idol'' o actrita, sau fetele ar trebui sa aiba ca ''idol'' un actor.

Fiecare respecta, si adora ceea ce-i place, urmeaza exemplul care li se pare lor mai bun, indiferent ca acesta vine din partea unei persoane de gen masculin sau de gen feminin.

Altceva..Nothing to say!
E dreptul tau sa placi, si sa ai ca actor favorit pe cine vrei, urmeaza exemplul care te caracterizeaza, si care ti se pare tie cel mai bun.

In concluzie, nu e nimic rau in a admira un actor, si nu o actrita.
happy

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Lume bolnava...Admiratia,prietenia si alte asemenea sentimente de ce nu ar fi orientate si catre persoane de acelasi sex...

| LolaLollita a răspuns:

Normal ca este in regula. La urma urmei tu apreciezi calitatile actorului, profesionalismul de care da dovada.

| Vans a răspuns:

Da' de ce naiba să nu fie în regulă?!
Şi de ce naiba te interesează ce zic alţii?

| Scikofit explică (pentru Vans):

Basically...i don't know laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e in regula. Si eu am, multi actori favoriti.

| HighDefinition a răspuns:

Nu inteleg ce este in neregula!
De exemplu : Mie imi place foarte mult de Antonio Banderas ( e baiat si eu sunt ).
Care-i faza?
Sa iti placa de cine iti vrea sufletul.

| dgeko a răspuns:

Nu e nimic in neregula cu asta, cum spune si pers de mai sus ai un actor favorit/idol/model etc.