Ioi, e perfect in regula. Este un om pe care il admiri, nu trebuie sa admiri neaparat pe cineva pentru care sa simti o atractie, de exemplu sexul opus.
Dar ce are?!
E în regulă, stai liniştit! Şi eu sunt fată şi am... de fapt nu, dar şi mie îmi place cum cântă Andra sau cum joacă aia din Mesaje de dincolo. Deci, e perfect normal.
Nu e nimic in neregula. Spre exemplu actorii mei favoriti sunt Robert Downey Jr. si Johnny Depp.
Nu stiu ce ti se pare asa grav, un actor este favorit..pentru exemplul care il da celorlalti.E idolul tau ( in actorie ) pentru felul in care isi face meseria, si pentru carisma sa, nu exista o regula, unde baietii ar trebui sa aiba ca ''idol'' o actrita, sau fetele ar trebui sa aiba ca ''idol'' un actor.
Fiecare respecta, si adora ceea ce-i place, urmeaza exemplul care li se pare lor mai bun, indiferent ca acesta vine din partea unei persoane de gen masculin sau de gen feminin.
Altceva..Nothing to say!
E dreptul tau sa placi, si sa ai ca actor favorit pe cine vrei, urmeaza exemplul care te caracterizeaza, si care ti se pare tie cel mai bun.
In concluzie, nu e nimic rau in a admira un actor, si nu o actrita.
Lume bolnava...Admiratia,prietenia si alte asemenea sentimente de ce nu ar fi orientate si catre persoane de acelasi sex...
Normal ca este in regula. La urma urmei tu apreciezi calitatile actorului, profesionalismul de care da dovada.
Nu inteleg ce este in neregula!
De exemplu : Mie imi place foarte mult de Antonio Banderas ( e baiat si eu sunt ).
Care-i faza?
Sa iti placa de cine iti vrea sufletul.
Nu e nimic in neregula cu asta, cum spune si pers de mai sus ai un actor favorit/idol/model etc.