| StefanescuDaniel a întrebat:

Buna dimineata, am si eu o intrebare pentru cei care va pricepeti sa imi raspundeti. Tatal meu a locuit in Germania aproape toata viata lui unde avea locuinta si anume un apartament cu 4 camere, 3 sau 4 masini Audi si BMW si propria lui firma. In anul 2015 a decedat,iar fratele lui a stat ca un sarpe langa el ca sa zic asa, pentru a pune mana pe tot tot tot. Eu, impreuna cu fratele meu bun (noi suntem copiii din prima lui casatorie) impreuna cu sora noastra vitrega (din a doua lui casatorie) stiam de la un prieten al tatalui nostru ca primaria a pus doar un autocolant din acela pe usa locuintei cu semnul Intrarea Interzisa in acest imobil sau ceva de genul. Dar dupa aceea eu personal am aflat ca fratele tatalui tau a renuntat la acel apt in numele tatalui nostru fara sa aiba acte si ca a recuperat banii platiti pe apt, care erau platiti in proportie de cel putin 75%. Tatal nostru tot a platit la el vreme de peste 20 de ani fiind apartament cu 4 camere in centrul orasului care valora aproximativ 500 de mii de euro. Iar fratele lui si-a permis sa ii vanda tot si anume locuinta, toate masinile, aparatura din firma si tot ce detinea tatal meu, Iar el si-a facut viata in Germania de atunci si traieste bine-mersi impreuna cu noua lui sotie. As putea face ceva ca sa recuperez din ceea ce a fost a tatalui meu, singur sau impreuna cu fratele meu si sora noastra vitrega? Va intreb deoarece el nu i-a facut acte pe nimic fratelui sau. Sau ce ar fi de facut? Va rog sa imi scrieti parerile voastre. Multa sanatate si toate cele bune!

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Binenteles ca ai putea DAR ai nevoie de bani grei pentru avocat!
Apoi banii aceia sigur i-a cheltuit in mare parte, vei astepta ani la rand pana iti va restitui tot.
Si sigur avea ceva act/testament ceva de la tatal tau altfel NU ar fi putut vinde nimic! Dar chiar daca a avut un testament prin care tatal tau i-a lasat totul lui, acel testament se poate atatca cu avocat ca ati fost copiii lui si 100% veti avea castig de cauza dar cazul poate dura si ani daca a avut testament si sigur a avut altfel nu putea sa vanda nimic!
Concluzie: veti avea castig de cauza dar aveti nevoie de mii de euro pentru avocat german ca s-ar putea sa nu accepte un avocat roman statul german. Oricum ar fi aveti nevoie de bani grei...