| StrongHeart a întrebat:

Buna dimineata!
Care este "durata de viata" a blocurilor? Ma refer in special la marea majoritate a blocurilor, construite in perioada comunista.Stiu ca depinde de materialele din care e construit, dar asa estimativ.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ani și ani. E din beton. Al meu e din 1983 și nu are nici pe dracu, în 97 s-a izolat acoperișul. Peste 100 de ani, va fi tot în picioare. Așa că estimativ, nici în 200 de ani, nu are motive să fie dărâmat. O să se mai schimbe ceva canalizări, aia, aia, și proletariar urban să stea ieftin în el se va găsi și atunci.

| Dismally a răspuns:

Nu se stie, dar gandeste-te ca exista case de chirpici care au rezistat 80 de ani, deci blocurile vor rezista mai mult.

| Iote a răspuns:

Vei fi dezamagit sa afli ca blocurile de dinainte de '89 sunt mult mai rezistente decat cele construite dupa '95-2000. Structura de rezistenta s-a facut atunci solid. Stiu in Ploiesti blocuri facute de rusi, inainte de anii '50. Desi au bulina rosie, nu au patit nimic la nici un cutremur, spre deosebire de blocurile noi si deja crapate.
Estimativ, cum vrei tu, lejer peste 200 de ani.

| StrongHeart explică (pentru Iote):

Dezamagit poate, uimit nu..In ziua de azi ca sa fure mai mult iau materiale ieftine si la construitul blocurilor si la asfaltarea strazilor
https://www.youtube.com/watch?v=G1CDMekM1fc.

Întrebări similare